Meghan Markle és Kate Middleton emojit kapott

2019. szeptember 25.
Sokat használjuk a korona emojit, és már régóta hiányzik, hogy máshogy is kifejezzük mondanivalónk királyi jellegét? Nem kell tovább nélkülöznünk, mert megérkezett a Kate Middleton és Meghan Markle emoji. Sőt, emoji-csomag!

Cathy Yu grafikusnak köszönhetően elkészült a Kate Middleton és Meghan Markle inspirálta emoji applikáció, azaz a KatEmoji és a MeghanMoji. Mindkét app tartalmaz a két hercegné emojiján kívül több száz stickert, kézírásos betűket és más arcokat is. 

A MeghanMoji felidézi Sussex hercegnéjének ikonikus pillanatait, a Harry herceggel váltott első csóktól kezdve addig, amikor férj és feleségként bújtak egy esernyő alá tavaly ősszel. Olyan momentumokat is megjelenítettek, melyek a pár magánéletének elképzelt jelenetei csupán, például amikor bort kortyolgatnak vagy együtt jógáznak. Sőt, Meghan menhelyi kutyája, a Guy nevű beagle is kapott egy képet. De a hercegné kedvenc cipője és táskája is megkapta saját emojiját.

Cambridge hercegnéjét kedvenc szerepében, anyaként mutatja a legtöbb emoji. György herceg, Charlotte hercegnő és a kis Lajos herceg is megjelenik, sőt, György herceg fürdőköntösös találkozóját is megörökítették Barack Obama volt amerikai elnökkel. A Vilmos herceggel kötött esküvő sem maradhatott ki a fontos pillanatok közül, de Katalin hercegné hobbijának, a fotózásnak is szenteltek egy emojit, melyen a hercegné kamerával látható. Az elképzelt pillanatok A KatEmoji esetében is mindennapi pillanatokat tartalmaznak, mint például a hercegné, miközben arcpakolást visel, vagy tiarában tolja a bevásárlókocsit, illetve estélyi ruhában sportol.

Caty Yu egy egész brit idézettárt tervezett különleges kézírásos betűkkel, melyek láttán Meghan Markle biztosan elégedetten csettintene, hiszen Sussex hercegnéje kalligrafikus művészként dolgozott, miután a Northwestern Egyetemen diplomázott. Még a Dolce & Gabbana számára is tervezett betűket. 

A művész igyekezett megmutatni a két nő saját stílusát az emojikon. “Kate határozottan diktálja a divatot. Képes harmonikusan párosítani a luxusdarabokat a hétköznapi elemekkel, amely egyszerűen arra sarkallja a nőket, hogy kifosszák azon márkák készleteit, melyeket a hercegné épp viselt. Klasszikus és könnyed, modern eleganciával” – mondta Cathy Yu arról, mi inspirálta Kate Middletonban.

“Meghan emojijának elkészítéséhez rengeteg fotót átböngésztem, melyek egyértelműen megmutatták divat iránti érzékenységét. Mióta a Brilliáns elmékben láttam, rajongója vagyok. Sok mindent felidéztem a sorozatból a munkámhoz. Inspirált a sikkes és letisztult ízlése” – tette hozzá Yu.

“Mikor papírt és tollat ragadtam, hogy megalkossam a kézírás dizájnját, a két hercegné stílusából merítettem. Próbáltam elkapni az érzéseket, melyek nem csak a két csodálatos nő vonásain láthatók, hanem a mellettük állók mozdulatain, arcvonásain is megjelennek” – magyarázta az alkotó.

A KatEmoji és a MeghanMoji 155 országban lesz letölthető androidos és Apple készülékekre egyaránt. 

Forrás: People
Fotó: Getty Images