Pindúr Pandúros kollekcióval erősít az Inglot

2019. október 29.
Az Inglot idén ősszel hódító útjára indítja Power Puff Girl-szériáját. A szupercuki és szupertüzes kollekciók mindegyike mögé egy szupererővel felszerelkezett Pindúr Pandúrt állított.

Az Inglot márkától megszokhattuk, hogy szeret olyan nőkkel, influenszerekkel, sztárokkal együttműködni, akik valamiben nagyon szépen jeleskednek, példát állítva sok nő elé. Az új Power Puff Girls kollekciók mögé ezúttal erősre megrajzolt és megálmodott apró hősnők kerültek, akik pozitív kisugárzásukkal is növelhetik az önbizalmat a márka reményei szerint.

Az Inglot által idén októberben a nagy sminkporondra állított Pindúr Pandúrok nem félnek megmutatni valódi énjüket a sminkelés tudományát illetően: azt üzenik, legyünk bátrak, eltökéltek, tudatosak és persze karakteresek. Nézzük, a három modell karakter segítségével milyen színekkel és make-up termékekkel sminkelhetünk idén ősszel.

Sziporka kollekció

Blossom vagyis Sziporka azt mutatja meg, ki is a főnök. Dobd fel a sminket és mentsd meg a napot! – szól itt a mottó, ehhez pedig segítségünkre lehet a szemhéjfesték-paletta, a Pure Pigment Eye Shadow Ginger Crush pigment, a Straight Talker fényvisszaverő szájfény és a Super Fierce LipSatin rúzs.

Puszedli kollekció

Bubbles vagyis Puszedli, a művészi, érzékeny oldalunkat segít kidomborítani. Ide a Puszedli szemhéjfesték-paletta, a finoman csillogó vagy akár hiperintenzív ragyogást adó Sparkle Spirit szemhéjfesték, a Big Hearted szájfény és a LipSatin Super Cute rúzs sorakozik fel.

Csuporka kollekció

Buttercup vagyis Csuporka a lázadás terén dobbant nagyot, méghozzá a veszélyes énedet hangsúlyozó Csuporka szemhéjfesték-palettával, a Pure Pigment Eye Shadow Shimmer Punk pigmenttel, a menta illatú Don’t Call Me Princess szájfénnyel és a Super Chill LipSatin rúzs segítségével.

Ha mindez pedig még mindig nem lenne elég, a lányok kollekcióit olyan kiegészítő termékekkel is megspékelhetjük, amelyekkel tovább csiszolhatunk a sminkünk tökéletességén, így a Sisterhood Eyeliner géllel, vagy a Girl Gang Highlighterrel.