Ennél egzotikusabb sminkdizájnt nem látsz idén ősszel

2019. október 21. |

Színes piacok, aranyló templomok, káprázatos virágok és lüktető energiák. Az Artistry Studio legújabb, Bangkok Edition sminkkollekcióját nem aprózták el…

A szépségszektorban minden szezonban van minek örülni, ez az egy biztos. Az ősz a legtöbb sminkmárkát éppen annyira inspirálja a színek inváziójára, legalábbis ami az új kollekciók dizájnját illeti, mint a sokak szíve csücskének számító tavasz. Az egyik legszebb példa szerintünk erre jelen pillanatban az Artistry Studio Bangkok Edition széria, amely a napokban jött ki, színes piacok, aranyló templomok, káprázatos virágok sokaságával és lüktető energiákkal telve a meseszép paletták, és rúzsok és egyéb sminktermékek csomagolásain.

 


A művész-testvérpár mesterműve 

A thai főváros inspirálta Bangkok Edition merész színekkel, és extra ragyogással érkezett az ősz kellős közepébe. csupa trendi, multifunkciós darabbal. A kollekciót a sajtóleírás szerint „a mindennapok hősnőinek tervezték, hogy könnyedén kihozhassák magukból a bennük rejlő istennőt.” A Bangkok színeit és fényeit megtestesítő mesés sminkpaletták, csillámló szemfestékek, matt ajakszínezők sorát elnézve mindez nem is túlzás.

Ami pedig a dizájnt illeti, autentikus módon Nualtong és Pattreeda Prasarnthong művész-testvérpár egyedülálló illusztrációi teszik igazán thai hangulatúvá. Egy kis ízelítőként, pedig íme a kollekció darabjai: On-the-Go arcpaletta, 2-az-1-ben matt ajakceruzák (5 színárnyalatban), Kajal szemceruza (2 színben), csillámló krémes szemhéjárnyaló (4 színben), szempillaspirál-alapozó és Csillámló arc- és testzselé alkotja az őszszépítő thai életérzést közvetítő sminkcsapatot.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Daenerys Targaryen nem botoxoltat botox

Daenerys Targaryen nem botoxoltat

Turbószépítést ígérő ampullák ampulla

Turbószépítést ígérő ampullák

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox ágy

Saját LED-es ágyában szépül Courteney Cox