Ennél egzotikusabb sminkdizájnt nem látsz idén ősszel

2019. október 21.
Színes piacok, aranyló templomok, káprázatos virágok és lüktető energiák. Az Artistry Studio legújabb, Bangkok Edition sminkkollekcióját nem aprózták el…

A szépségszektorban minden szezonban van minek örülni, ez az egy biztos. Az ősz a legtöbb sminkmárkát éppen annyira inspirálja a színek inváziójára, legalábbis ami az új kollekciók dizájnját illeti, mint a sokak szíve csücskének számító tavasz. Az egyik legszebb példa szerintünk erre jelen pillanatban az Artistry Studio Bangkok Edition széria, amely a napokban jött ki, színes piacok, aranyló templomok, káprázatos virágok sokaságával és lüktető energiákkal telve a meseszép paletták, és rúzsok és egyéb sminktermékek csomagolásain.

 


A művész-testvérpár mesterműve 

A thai főváros inspirálta Bangkok Edition merész színekkel, és extra ragyogással érkezett az ősz kellős közepébe. csupa trendi, multifunkciós darabbal. A kollekciót a sajtóleírás szerint „a mindennapok hősnőinek tervezték, hogy könnyedén kihozhassák magukból a bennük rejlő istennőt.” A Bangkok színeit és fényeit megtestesítő mesés sminkpaletták, csillámló szemfestékek, matt ajakszínezők sorát elnézve mindez nem is túlzás.

Ami pedig a dizájnt illeti, autentikus módon Nualtong és Pattreeda Prasarnthong művész-testvérpár egyedülálló illusztrációi teszik igazán thai hangulatúvá. Egy kis ízelítőként, pedig íme a kollekció darabjai: On-the-Go arcpaletta, 2-az-1-ben matt ajakceruzák (5 színárnyalatban), Kajal szemceruza (2 színben), csillámló krémes szemhéjárnyaló (4 színben), szempillaspirál-alapozó és Csillámló arc- és testzselé alkotja az őszszépítő thai életérzést közvetítő sminkcsapatot.