Jennifer Lopez aszimmetrikus bobja a legszexibb őszi frizura

2019. november 14.
J.Lo-tól megszokhattuk, hogy többnyire a dús hatású, hosszú, barna frizurára szavaz, de a napokban nagyot újított. Az Instagramon posztolt egy fotót új, asszimetrikus hajáról, ami szerintük az egyik legszexibb, amit mostanában láttunk.

Az amerikai énekesnő nagy rajongója a pótlásoknak, drámain kunkorodó tincseknek, legalábbis ami a vörös szőnyeges felvonulásukat illeti. Bár szabadidejében sokszor fotózzák a paparazzik szorosan kontyba igazított hajjal is, úgy fest, örök szerelme frizuratéren a barna, hosszú loknis bob fazon.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés, Nov 11., 2019, időpont: 6:27 (PST időzóna szerint)

Az utóbbi napokban azonban nagyot lépett hajújítás fronton: a többnyire frufruban, lépcsőzetesen vágott új megoldásokban gondolkodó énekesnő profi hajstylistja kezeire bízva újult meg, mégpedig teljesen.

A Kardashian-klán által is körberajongott sztárfodrász, Chris Appleton nem finomkodott a vágásnál, alaposan megkurtította Lopez tincseit. Félhosszú, ráadásul aszimmetrikus, kifejezetten izgalmas frizurát álmodott meg az énekesnőnek, mézes, meleg árnyalatú melírfestéssel téve még izgalmasabbá. A féloldali választékkal beállított új bob fazonról J. Lo és a fodrász is büszkén posztolt.