Forró csokit idéző hajpakolás a Lush-tól

2019. november 12.
A szezon egyig legforróbb újdonságával rukkolt elő a Lush, mégpedig egészen kreatív kivitelezésben. A meleg olajos hajpakolásuk a legerősebben igénybevett hajba is életet lehel.

Szinte már szemünk sem rebben, ha a Lush csapatának legújabb kreatív megoldásairól van szó. Ezt a fapálcikás megoldást egyébként láthattuk már prémium csokigyártók „házi forró csoki” termékeiben (egy pohár forró tejbe mártva, és felolvasztva isteni téli ital), de a brit márka sem először tesz polcaira hasonló koncepciójú szépítő terméket.

Pár éve nagyon jó kis kézregeneráló pakolást dobtak piacra hasonló kivitelezésben, most pedig a téli szezont melegítik át egy fapálcikára applikált, kiinduló helyzetében szilárd hajpakolással. A Damaged nevet viselő termék lényegében egy meleg olajos hajpakolás (2990 Ft / db), amellyel egy kis rebootot biztosíthatunk az igénybevett hajunknak. Vasalod, szőkíted, színezed, esetleg csak pihentetni szeretnéd? Ezzel a meleg olajos hajpakolással nagyon gondos, és mélyreható ápolást biztosíthatsz a tincseidnek.

De nézzük az összetevők listáját! A meleg olajos hajpakolásban extra szűz olívaolaj növeli a hajszálak szakítószilárdságát, a mandula- és avokádóolaj pedig mélyen hidratál. A guargumi csökkenti az elektrosztatikus töltöttséget, a vanília pedig enyhén illatosítja a tincseket.