Itt a legviccesebb környezetbarát fogkrémzselé kollekció

2019. október 02.
Szezonról szezonra mindig akad egy-egy új kollekció, amivel a Lush meg tud lepni minket, és messze nem csak illatok, vagy vibráló színek terén. Most épp fogkrémzselé fronton erősítenek.

A #LushLabs felirat mindig sok jót, vagyis innovációt ígér, és ez idén ősszel sincs másképp. A brit zöld márka most egy igen kivételesre sikerült fogkrémzselé-családdal forgatja fel a szájhigiéniai piacot, és varázsolja mindenfajta túlzás nélkül szórakozássá a fogmosást.

A #LushLabs ezúttal összekötötte az innovációt és az interakciót, vagyis legújabb, limitált kiadású fogkrémzseléiket a Lush rajongói által tett javaslatok alapján készítették, olyan izgalmas nevekkel, mint Blue Tooth, Megawatt Smile vagy Plaque Sabbath, utóbbi szinte fájóan vicces elnevezésével már látatlanban is levett minket a lábunkról. De nézzük, mit tud az új kollekció a vicces elnevezéseken kívül. A 2290 forintba (60 g) kerülő zselék 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült tégelyekben és kizárólag online kaphatók.

Az ötféle „modell” különféle összetevőkkel, káprázatos színekben elérhető, és semmivel sem bonyolultabb a felhasználásuk, mint a fogápoló-, -szépítő pasztás társaiknak. „Kanalazz ki egy kis zselét egy száraz fogkefével, nedvesítsd meg, majd használd hagyományos fogkrémként. Más fogkrémzselékkel keverve saját ízeket hozhatsz létre.”- szól a használati utasítás.