Három októberi szépségújdonság, amit szeretni fogsz

2019. október 08.
Az ezer színben játszó, hulló falevelek mellett sok egyébben is gyönyörködhetünk az utóbbi napokban. Mi most a szépség világából hozunk három példát, amelyek szépek, táplálóak, és jó barátaink lehetnek nemcsak az ősz, hanem a tél folyamán is.

Ragyogó arcszín télen is

A magyar kötődésű koreai márka, az Erborian 2018-ban bevezetett CC Red Correct terméke után itt van a fényét vesztett, sárgás, fakó arcszínt kezelő „Dull” változat. Ez lényegében az az első olyan a márka által kifejlesztett CC krém, mely egy több problémát megcélzó, tökéletesítő krém. A formulába ágyazott lila pigmentek (a sárga komplementer színe) a használat során azonnal hatással vannak az őszben, télben megfáradt tompa, sárgás, fakult bőrszínünkre. Az eredménye pedig egészen látványos, hiszen a CC Dull Correct (három színárnyalatban) a sárgás árnyalatot kiiktatva, mikrogyöngyökkel visszatükrözi a fényt, élénkítik az arcszínt, és nyári, napbarnította ragyogást biztosítanak a bőrnek, télen is.

Ára: 15 ml, 6150 Ft

 

Kényeztető slime fürdéshez

A Lush Halloween kollekciójának egyik legizgalmasabb, igaz nem a legszebb tagja a Boo! névre hallgató tusfürdő slime. A kísértetiesen fekete, első tapintásra kicsit morbid, de imádnivaló fürdőterméke csupa finomságot rejt. A bőrlágyító kukoricaliszt tisztítja és nyugtatja a bőrt, míg a bambusz-rügykivonat legyőzi és puhítja a száraz bőrt. Emellett ott van még a xantángumi, ami egy természetes sűrítőanyag, lágyítja és hidratálja a bőrt, egyúttal tartósítja is a terméket, ráadásul lehetővé teszi, hogy a slime műanyag nélkül lehessen extra nyálkás. A gyümölcsös rágók illatát árasztó slime elsőre furcsa, vagy egyenesen ijesztő élmény, de amint rákapunk a slime-os zuhanyzásra egyenesen a napi kedvenc wellness élményünkké nőheti ki magát.

Ára: 4390 Ft / db

Díjnyertes szemöldök- és szempillaszépítők

Magyarországra is megérkezett nemrég a Revitalash, amelynek szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival már évekkel ezelőtt is találkozhattatok a Marie Claire lapjain. Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes termékei közül mi most a vegán, hipoallergén Revitalash Revitabrow szemöldökszérumot mutatjuk be. Egy szuper orvosi háttérrel bíró termék, amely nagyon szépen ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. Erősíti, rugalmassá és fényessé teszi a szemöldök szálait és megvédi őket a károsodástól, a végeredmény pedig erős, dús szemöldök.

Ára: 3 ml, 25 990 Ft