Szivárvány pakolás, az új Los Angeles-i őrület

2019. november 21.
A FouFou nevű amerikai kozmetikai cég a multimaszking trendet meglovagolva állította össze szivárvány csomagját. Kifejezetten problémás bőrűeknek ajánlva.

A cég rengetegféle speciális kezelést kínál, természetesen személyreszabottan összeállítva a vendégeknek a maszkokat. A szalon „kezelésmenüjén” kívül otthonra is kínálnak maszkokat, a palettán szerepel organikus, 24 karátos arany, és szivárvány maszk is. Utóbbit kifejezetten a problémás bőrűekre gondolva állítják össze, majd a felvitel után látványos, szinte gumisra száradó formában távolítják el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Be the Rainbow 🌈 💥DM FOR BOOKINGS 📍LOS ANGELES Model. @msyhnybee 🎵@iksonofficial “Wanna”

FouFou Esthetics 🧿 (@foufouesthetics) által megosztott bejegyzés, Febr 24., 2019, időpont: 10:07 (PST időzóna szerint)

Az arcmaszkszektor nagyon pörög az utóbbi években, a FouFou pedig a hatásos összetevőből felálló termékek mellett főleg a különleges, az Instagramon jól mutató színes, látványos készítmények mellett tette le a voksát. Webshopjukban már 10 dollárért is vásárolhatunk egy csomag cruelty free FouFou maszkot, míg az arckezelések 250 dollárba kerülnek.

Mi most az interneten nagyot futó szivárvány verziót mutatjuk be, amelyet a Beauty Insider kollégája személyesen is tesztelt, videón megörökítve a kezelést.