A hónaljmaszkok után itt a lábpakolások ideje?

2019. augusztus 22.
Nem is olyan régen még a fenék- és hónaljmaszkokra csodálkozhattunk rá, de a nyomában úgy fest, máris itt van a lábmaszkok trendje.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az idei évben szinte minden a maszkokról szól majd. A social mediás trendekre érzékenyek és a hírességek egyaránt előszeretettel pózolnak maszkos szelfiket gyártva, legyen szó agyagmaszkok, vicces lapmaszkok és csipkés megoldások hadáról. Úgy fest, rendületlenül imádjuk a maszkokat, milliós tételben vásárolunk az egyre szélesebb kínálatból, nők és férfiak egyaránt. Ázsia egyelőre piacvezető a maszkok terén (mintegy 50 százalékkal), de nyomukban ott vagyunk mi európaiak és az észak-amerikaiak is.

Tetőtől-talpig maszkosítva

A maszkok népszerűségének oka az intenzív szépítő erejükben rejlik, és a sokoldalú bevethetőségben. Amellett, hogy általános „bőrproblémák” (pl. pigmentáció, bőrirritáció, bőrallergia vagy pattanások) esetén is segítenek, számos területen bevethetőek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KIND-LY® | Natural Deodorant (@kind_ly) által megosztott bejegyzés, Jún 18., 2019, időpont: 1:45 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anese.co (@anese.co) által megosztott bejegyzés, Júl 6., 2018, időpont: 4:02 (PDT időzóna szerint)

Az arc-, haj-, nyak-, lábfej-, hónalj- és dekoltázspakolások nyomában felvirrad a fenékmaszkok kora is (amikor is az Anese szépségmárka valóságos Insta-lavinát indított el a popsikra szánt maszkjaival és bőrradírjaival), de máris itt az újabb zöldhajtás a témában, a lábmaszk. Ezzel az átlagos női szépségrutint már tényleg új szintre emelhetjük, vagyis a nagyrészt hetente 10-15 percre feldobott szépítő pakolások már nemcsak az arcunkat, hanem szinte a teljes testfelületünket szépíthetik, méghozzá intenzíven.

Egyszerre több, „tematikusan” felvitt maszkkal szépülhetünk, (az adott terület igényeitől függően) nem kihagyva a lábszárakat sem. A „medical” vonalon mozgó, fáradt, elnehezült lábakra kínált pezsdítő pakolások nyomában érkeznek a szépítő termékek is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KIND-LY® | Natural Deodorant (@kind_ly) által megosztott bejegyzés, Júl 26., 2019, időpont: 4:27 (PDT időzóna szerint)


A Nair márka nemrég piacra dobott terméke teljesen új szintre helyezi a vádli- és lábszárápolást. Lényegében 3 az 1-ben termék, vagyis szőrtelenít, hámlaszt és intenzíven hidratál, akárcsak egy maszk. Utóbbit olyan kényeztető, bőrbarát összetevőkkel, mint például természetes agyaggal és tengeri moszattal. Izgalmas újdonság, és egészen biztosan van létjogosultsága, legalábbis annyi, amennyi a fenékmaszkoknak. Elég, ha csak a sok szőrtelenítésben, kemény városi vízben, télben-nyárban, vagy csak a nem kellő hidratálásban kiszáradt vádlink bőrére gondolunk. Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyit szélesedik majd a következő években e téren a kínálat, addig is mutatunk párat az aktuális kedvencek közül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nair (@naircare) által megosztott bejegyzés, Aug 20., 2019, időpont: 1:58 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

W H I T L E Y 💋 (@whitley_heijmans) által megosztott bejegyzés, Aug 11., 2019, időpont: 5:32 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

sleekskeen (@sleekskeen) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2019, időpont: 2:05 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@onnu_dk által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2019, időpont: 10:57 (PST időzóna szerint)