Itt a galaxis leglátványosabb Star Wars sminkkollekciója

2019. december 20.
A tél egyik legmenőbb sminkszériáját állította össze a legendás make-up guru, Pat McGrath. Jó hír, hogy a Pat McGrath Labs x Star Wars: The Rise of Skywalker kollekciót Magyarországra is szállítják.

A legmerészebb álmainkat is felülmúlja Pat McGrath kollaborációja a mozikban mostanában arató Star Wars: The Rise of Skywalker filmmel. Az intergalaktikus sminktörténet látványos kollekcióban valósul meg, amely bármelyik sminkrajongó bakancslistáján helyet kaphatna.

A december 13-án debütált McGrath Labs x Star Wars: The Rise of Skywalker összesen hét tematikus sminkterméket foglal magában. Ebből négy ajaktermék (12 300 Ft), és 3 szemhéjpaletta (20 ezer forint). Jó hír, hogy december 26-án újabb termékeket vezetnek be a kollekcióból.

Az ajaktermékek között szerepel a Lip Fetish ajakbalzsam mégpedig Gold Astral színben (C3PO-inspirálta árnyalat), a Lip Fetish ajakbalzsam Clear színben (R2D2- inspirálta árnyalat), és a Lip Fetish ajakbalzsam Nude Astral színben. A paletták nevei: MTHRSHP Galactic Gold Palette, MTHRSHP Dark Galaxy Palette és az anyahajót megidéző Mothership IV: Decadence Star Wars kiadás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pat McGrath (@patmcgrathreal) által megosztott bejegyzés, Dec 4., 2019, időpont: 7:03 (PST időzóna szerint)

A brit sminkzsenitől megszokhattuk, hogy mindig extra hangsúlyt fektet a csomagolásra (nem vicc, érdemes a márka oldalán szétnéznetek, lenyűgözőek a rúzsaik is) – ez ezúttal is így van, ráadásul a szakmai előrejelzések szerint a formulákra ugyanúgy nem lehet panasz.