Egy sivatagi álomra hajaz a Chanel tavaszi-nyári sminkkollekciója

2019. december 27.
A Chanel sminktervezőjétől megszokhattuk, hogy szezonról szezonra képes megújulni, és álomszép, kreatív kollekciókat létre hívni. Lucia Pica, aki valóságos mestere a színeknek, idén egy sivatagi szűrűt idéző, költői kollekciót állított össze.

Az olasz zsenivel két éve készítettünk exkluzív interjút az őszi–téli Chanel Apotheosis kollekció kapcsán, korábban pedig a Nápoly színei által inspirált luxus kollekciója titkaiba is beavatott minket.


Ezúttal, vagyis a 2020-as tavaszi-nyári szezonra sem nyúlt szerényebb inspirációs forrás után a Chanel sminktervezője, aki kifejezetten költői kollekciót állított porondra a Desert Dream képében. Természetes színekkel, árnyalatokkal játszik, álmodozó hangulatú sminkekkel készül az új szezonra.

Inspiráló sivatagi Polaroidok




A Chanel új sminktermékei a Polaroid-képek romantikus, ábrándos világát hozza közel. A márka globális kreatív smink- és színtervezője most is magasra tette a lécet, sok-sok hónap fejlesztése, kísérletezgetése áll a kollekció megszületése mögött.

Érzéki lágy színek, festői árnyalatok, titokzatos, halvány szemsminkek, meleg hatások az arcon, a sivatagi hőséget idéző izzó vörösök az ajkakon jellemzik az új termékcsaládot, köztük körömlakkokat, szájfényeket, szemhéjpalettákat, szemceruzákat.

a Chanel tavaszi-nyári sminkkollekciója



A Chanel kollekció darabjainak színei közt visszaköszönnek a homokdűnék narancssárgái, a kvarcok, bazaltok és agyag árnyalatai, őszibarackos-rózsás árnyalatok, hűvös barnák és a visszafogott lila is felbukkan.