A legszebb narancs színű rúzsok télre

2020. január 03.
Ki mondta, hogy ha meleg árnyalatú sminkkel akarsz befűteni a télnek, csak pirosban, és bogyósgyümölcs-színekben gondolkozhatsz? Következzen néhány példa ami bizonyítja, hogy a narancs is tökéletes választás!

Játékos, melegséget adó választás a narancssárga szín a rúzsok terén, amelyet időről időre újra felkapnak a sminkmárkák, és ami a divatshow-k világában is gyakran feltűnik. Kifejezetten sokoldalú, hálás rúzsszín, amelyet minden évszakban bátran bevethetünk.

Minden bőrárnyalathoz megtalálhatjuk a nekünk való változatot, így érdemes hosszan elidőzni a drogériák polcainál, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes árnyalatot, hatást. Az igazi lehet egy csillámló ajaklakk, vagy éppen egy intenzív, erősen pigmentált, sütőtököt idéző őszies árnyalat, de a bátrabbaknak egy tüzes mandarinszín, míg a lágyabb színeket keresőknek egy finom korall, vagy aranyba hajló rezes narancs jelentheti a megoldást.

Következzenek a kifutókról a mi kedvenceink, amelyek között extra hidratálást adó, tartós, vagy éppen selyemfény hatást biztosító verziókat is láthatunk. Egy a közös mindegyikükben, hogy tényleg egy csipetnyi játékosságot, melegséget csempésznek a szürke, hideg téli napokba.

Ha még nem próbáltuk, akkor érdemes eljátszani a gondolattal, hogy a szokásos pirosak, pinkek, vagy éppen fuksziák mellett egy narancs árnyalatú rúzst, szájfényt, ajaklakkot, vagy éppen színezett, narancsos árnyalatot idéző ajakbalzsamot emelünk le a polcokról.





Fotó: Imaxtree