Rúzsrekordot állítottak fel a magyar szépségvásáron

2019. október 22.
Innovációikkal, smink- és kozmetikai tanácsadással, kozmetikai tesztkezelésekkel és frizurabemutatókkal tarkítva lezajlott a legnagyobb magyar szépségipari rendezvény, a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás. Három nap alatt több ezren látogattak ki.

Véget ért Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye, a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban három nap alatt több ezren vettek részt szakmai bemutatókon és versenyeken.

A második Beauty & Style kiállításon a tavalyinál is nagyobb alapterületen, 5900 négyzetméteren mutatkoztak be a szépségszakma három nagy területének, a kozmetika, a fodrászat, valamint a kéz- és lábápolásnak gyártói és forgalmazói.

Nagy nevek, bennfentes információk

A szépségvilág szerelmeseinek tényleg izgalmas terep, ahol az újdonságok, friss trendek mellett beleshettünk a hazai szakma híresebb szereplőinek előadásaiba, elcsípve rengeteg izgalmas bennfentes információt is. A nagyszínpadon ugyanis egymást követően 15 előadásból és 7 látványos szakmai bemutatóból tudhattunk meg többet „a nagyok munkájáról”, szakmai tapasztalatairól. Köztük neves make-up artistok, mint például Pohorelli Bettina, Geri Glam, Véger Fibi és Oscar Larion avatta be a látogatókat a szakmai trükkjeibe.

De tartottak szakmai előadást a kozmetika, kéz- és lábápolás és a szakember képzés témájában is, valamint rengeteg információ elhangzott az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően is.

Getty Images

 

Rúzsrekord

A kiállítás első napján a résztvevők hivatalosan is felállították Magyarország első rúzsrekordját. Geri Glam sztársminkes irányításával összesen 124 női látogató rúzsozta magát egyszerre, felejthetetlen hangulatban. A rekordot a Beauty & Style kiállítás az Inglottal közösen valósította meg.