Sminkkollekcióval jön ki a 2 éves Stormi Webster

2020. január 07.
Úgy tűnik, Kylie Jenner családjában az idei évi is a rekorddöntögetésekről szól. Tavaly ő lett a legfiatalabb milliárdosnő, két éves kislánya pedig idén jön ki első sminkkollekciójával, mégpedig Valentin-nap alkalmából.

Még csak február 1-jén lesz kétéves Kylie Jenner kislánya, Stormi, de mindez nem gátolta abban, hogy anyukájával közösen megalkossa élete első sminkkollekcióját. A híresség nemrégiben közös fotót is posztolt a munkálatokról, amelyről első blikkre talán sokan azt gondolák, csak viccelődik. Pedig nem! Az önerőből lett milliárdos Kylie ugyanis a vizuális terveken is feltüntette lánya nevét, így tényleg úgy fest, küszöbön van az első Stormival közös kollaboráció.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

coming soon..  ️💜🦋

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2020, időpont: 1:15 (PST időzóna szerint)


A munkafolyamatokról posztolt fotó tanúsága szerint a kétéves sminkdizájner kőkeményen dolgozik az új kollekción, illetve annak pillangókkal borított rózsaszínű csomagolásán. Az új kollekcióról már azt is tudjuk, hogy szemhéjpaletták is szerepelnek benne, piros, arany, narancs tónusokkal, de lesz benne számos kék, zöld és lila árnyalat is.

Tény azonban, hogy technikailag nem ez az első Stormi-kollekció, ha ilyen intenzíven nem is dolgozott rajta a közel két éves dizájner – a neve alatt már megjelent ugyanis egy sorozat. Születése után nem sokkal az anyukája kiadott egy az időjáráshoz kapcsolódó színvilágú, róla elnevezett kollekciót, Eye of the Storm néven.