Vanília jégkása, 2020 első új hajtrendje!

2020. január 08.
Új év, új időszámítás, új trendek. Mindez a frizurák, és a hajfestés divatjára is igaz. Máris itt van 2020 első hajszín trendje, amely nem más, mint a vanília jégkása.

Megszoktuk már, hogy időről-időre újabb hangzatos nevű hajfesték árnyalatok borítják el a social media világát. Az idei évben a legújabb szőke-hullámként a vanília jégkása „fodrozódik”, amelyet egy Los Angeles-i hajfestékspecialista sztárfodrász álmodott meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s @Helena_Luu everybody! Vanilla SnowCone Blonde X me using @Olaplex @ramireztransalon

Chad Kenyon® (@chadkenyon) által megosztott bejegyzés, Dec 14., 2019, időpont: 10:14 (PST időzóna szerint)

“A vendégeim jelenleg semmit sem akarnak jobban, mint egy a világos árnyalattól függetlenül is ragyogó, és különleges frizurát. Ugyanakkor a nap minden percében fotókompatibilis külsőre vágynak.” – nyilatkozta Chad Kenyon a New Beauty oldalnak az új árnyalat megtervezésének előzményeiről.

Az innovatív hajfesték-színek tervezésének mestere éppen ezért létrehozott egy új szezonális kedvencet, lényegében a szintén a nevéhez fűződő Winter Blonde árnyalat frissített verzióját. A jeges hatású, hűvös, de mégis fényes és krémes jellegű „vanília jégkása” hajfesték kifejezetten szofisztikált Kenyon mester szerint.

Vanília jégkása, 2020 első új hajtrendje

“Úgy éreztem, hogy itt az ideje frissítenem egy kicsit a hagyományos téli szőke árnyalaton, mégpedig a valami extrára vágyó Los Angeles-i ügyfélkör miatt. Ennek a festésnek a titka a gondosan kiválasztott tincsek, és a pontosan felvitt festék kettősében rejlik, ez ad ugyanis mélységet a színnek, gyönyörű kontrasztot teremtve a világosabb, és a mélyebb árnyalatú tincsek között.”

Ha mindez nem volna még elég meggyőző, és a hajszín Instagram-kompatibilis mivolta sem vesz le bennünket a lábunkról, talán plusz pontnak könyvelhetjük el, hogy kifejezetten könnyen „fenntartható” hajszín, és nagyszerű választás az ősz hajszálak esetén is, legalábbis a mesterfodrászállítása szerint. „Tényleg kevés karbantartást igényel, persze azért többet a semminél…” – tette hozzá.

Fotó: Unsplash