Steppelt téli kabátban jött ki a CK One gyűjtői kiadása

2019. november 29.
Az ikonikus uniszex CK ONE laposüvege olyan outfitet kapott idén karácsonyra, hogy egy ideig megemlegetjük. A limitált, gyűjtői kiadást amerikai steppelt motívumok ihlették.

A jól ismert, merész és friss CK ONE illat gyűjtői kiadása (CK One Collector LTD Edition 2019 EDT 50ml, 11 990 Ft), ha nem is nagy meglepetés, de óriási vizuális öröm. Persze ebben az időszakban egymást érik az adventi „limitált kiadások”, többnyire elegáns arany, mélyvörös, vagy éppen ezüstösen csillogó dizájnnal.

A CK ONE uniszex illat legújabb interpretációja ezen a téren inkább a „kevesebb több” elv mentén mozgott a tervezésben, és egy olyan limitált „collector” darabbal jöttek ki, amelyet mi azonnal a fürdőpolcunkra helyeznénk.

Egy palacknyi Amerika

Na de nézzük az üveget és a csomagolást! A matt fehér külsőt kapó jellegzetes laposüveg dizájnja a „kézműves patchwork” jegyében készült, amelyet kék geometrikus alakzatok díszítenek, mégpedig olyan sormintában, ahogy az Amerikában népszerű kézműves takarókon, a patchwork mintákon találkozhatunk vele.

Steppelt téli kabátban jött ki a CK One gyűjtői kiadása

Az amerikai steppelt motívum ihlette külső alatt ráadásul egy új friss-fás illat lapul, amelyet a modern amerikai életérzés és az egyéniségek egyediségének szimbólumaként ír le a márka.

Az Ilias Ermenidis kreálta illat friss, üde illatjegyei a kézműves patchwork mintához hasonlóan kiugró illatjegyekkel egészülnek ki. Vibráló fás jegyekkel, jeges frissességgel és aromás, addiktív kiegészítőkkel érkeztek meg az idei télbe.