Már itthon is beszerezhetjük Hollywood egyik kedvenc kult-termékét

2020. január 28.
Az ikonikus Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 90 éve vette be magát a hírességek top szépségtermékei közé. A sokoldalú balzsamot, amelyből 15 másodpercenként adnak el egyet világszerte, ezentúl itthon is beszerezhetjük.

Reese Witherspoon, Gal Gadot, Victoria Beckham – csak pár név az egészen hosszúra nyúlt celeblistából, akik örök beauty kedvenceik közt jegyzik az idén 90. születésnapját ünneplő Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant balzsamot.


A csodaformuláról, sőt, magáról a brandről is többször írtunk már a Marie Claire lapjain, és weboldalán, most pedig elérkezett az idő, hogy bejelentsük, a márka ikonikus terméke már Magyarországon is kapható, mégpedig a kiemelt Douglas üzletekben. A multifunkcionális balzsam közel évszázados sikere abban rejlik, hogy nemcsak a száraz, sérült bőr ápolására jelent azonnali megoldást, de további 8 felhasználási módjával a női neszesszerek kihagyhatatlan darabja. Minderről az Insatgramon a kapcsolódó hashtagak alatt láthatunk rengeteg példát, de a hírességek szépségrovatos interjúiban is állandó szereplő az Eight Hour balzsam.

A brand itthon elérhető termékpalettáján szerencsére nem csak a gigakedvenc Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant található (eredeti és illatanyagmentes verzióban). Elérhető az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Hand Treatment kézkrém (amely a kéz kiszáradt, érdes bőrét is egy pillanat alatt bársonyosan puhává varázsolja), ahogyan a kollekció legújabb darabja, a Elizabeth Arden Great 8 Daily Defense Moisturizer SPF35 is.

Ez utóbbi egy igazi jolly joker, hiszen ez a 8 az 1-ben arcápoló egyszerre veszi fel a harcot a környezeti hatások, az UV-sugárzás, az infravörös sugárzás és a kékfény ártó hatásaival szemben, emellett pedig hidratál, tisztít és szabályozza a faggyútermelést is.