Ezzel a luxus arckezeléssel készült J Lo a Super Bowl-ra

2020. február 05.
A forró hangulat és tüzes produkció mellett sok nézőt az énekesnő ragyogó, korát meghazudtoló arcbőre lepett meg leginkább. Most az is kiderült, hogy milyen luxuskezeléssel készítette fel arcbőrét Jennifer a milliók által nézett koncertre.

Az énekesnőnek nemcsak a produkciója kavart nagy port, J Lo feszes arcbőrének titkát is sokan szeretnék megfejteni, és most úgy tűnik, hogy mindezt részben sikerül is. A fellépőruháit, az egy hétig tesztelt frizuráját már mind centiről centire kielemezte a sajtó, de arról, hogy az arcbőrét hogyan is hozta formába, még nem hallottunk. A Daily Mail legújabb információi szerint egy bőrszakértő, Toska Husted kezeire bízta magát az 50 éves énekesnő, aki Miamiig utazott, hogy elvégezze a The Toska Triple Lift Luxury Facial kezelést az elfoglalt híresség arcán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

One week before the performance of her life, Lopez called in the skin-care reinforcements in the form of Toska Husted, a Charlotte, NC aesthetician to the stars whose clientele roster includes Jennifer Aniston, Kim Kardashian West, and now of course La J.Lo. Using her arsenal of Biologique Recherche skin saviors, Husted says she gave the star a deep cleanse with Lait VIP02, some exfoliation with the much beloved P50 1970 toner and applied a hand-selected cocktail of serums . The treatment also consisted of a few skin-perfecting Biologique masks , including the Biomagic, Masque Vip02 and Creme Masque Vernix. To depuff her eyes , Husted says she used Patchs Defatigante which smoothed the area. She also incorporated the brand’s Remodeling Face electorcurrent device into the treatment to deliver high-frequency impulses into Lopez’s skin which helped define her facial contours by lifting, toning and sculpting. “Jennifer is naturally beautiful and very sweet, her positive energy is infectious,” says Husted. “She works so incredibly hard so she deserved a little extra pampering. She was a pleasure to work with!” Never one to be left out of the pampering, Husted noted that Lopez’s fiancée Alex Rodriguez also had a “Glow on the Go” Toska treatment. And while he may be easy on the eyes, all eyes were J.Lo’s ageless, flawless face during SuperBowl. #toskatriplelift #toskaspa #biologiquerecherche #jlo #superbowl2020

Toska Husted (@toska_europeanspa) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2020, időpont: 4:54 (PST időzóna szerint)

A 595 dolláros, több mint 181 ezer forintos kezelés egy alapos tisztítással és bőrhámlasztással indul, hogy finomítsák a pórusokat. Ezt követően egy manuális lifting masszás következik, majd személyre szabott szérumok és maszkok váltják egymást. A cél az volt, hogy mélyen hidratálják az énekesnő arcát, megemeljék, feszesítsék a bőrét és definiálják vonásait.

A Toska European Spa tulajdonosa azt nyilatkozta, Jennifer egyszerűen lenyűgözően nézett ki a kezelés alkalmával, vagyis nagy eséllyel fiatalos külsejét, arcbőrét nem csupán a luxus kezelésnek köszönheti. “Az volt az első benyomásom, hogy az arcbőre alapján 10-15 évvel fiatalabb a valós koránál.“ – tette hozzá.

Az énekesnő többször is nyilatkozott már arról, hogy az egészséges életmódjába nem fér bele a „csalás”, nem iszik alkoholt, kávét, és soha nem dohányzott. Ha étterembe megy, kizárólag az egészséges fogások közül választ, és soha nincs kifogás akkor sem, hogyha edzésről van szó.