Jennifer Lopez egzotikus helyre költözne

2020. január 17.
Olaszország vagy Bali turisztikai hivatala sokat adna azért, ha Jennifer Lopez hozzájuk költözne. Az énekesnő bakancslistáján mindkettő rajta van, így lehet, hogy egyszer tényleg bekövetkezik.

Sok mindent elért már a showbizniszben Jennifer Lopez, legyen szó énekesnői vagy színésznői karrierjéről, ám még mindig vannak olyan dolgok a bakancslistáján, melyek megvalósításra várnak. Ilyen például az, hogy szívesen összecsomagolna, és a Föld másik felére költözne.


“Ha a bakancslistámról van szó, az áll az első helyén, hogy szívesen élnék valahol az Egyesült Államokon kívül, egy olasz kisvárosban vagy a Föld túlsó felén, Balin” – mondta Jennifer Lopez. “Álmodozom egy olyan életről, ahol minden egy picivel egyszerűbb és természetközelibb, ahol biciklivel közlekedhetek és kenyeret vásárolhatok és a kosaramba rakhatom, majd hazamenve megkenhetem lekvárral és megegyem. Fessek vagy csak üljek a hintaszékben, ahonnan csodás kilátás nyílik egy olajfára vagy tölgyfára, és érezhessem az illatát. Ilyen fantáziáim vannak” – folytatta az 50 éves énekesnő.

Nem mintha nem lenne elégedett jelenlegi életével. A Critics’ Choice Awards gálán úgy nyilatkozott, hogy nem is lehetne boldogabb jelenlegi életénél, hiszen mellette van szerelme, Alex Rodriguez korábbi baseball-játékos, akivel gyönyörű gyerekeiket nevelik. “Az életem jelenleg csodálatos. A magánéletem, a gyerekeim, minden. Minden a helyén van, és nagyon szerencsésnek érzem magam” – mondta Jennifer Lopez.

Addig sem unatkozik azonban Jennifer Lopez, míg a Balira költözés álmát mevalósíthatja. Február 2-án fellép az amerikai futball döntő féidejében rendezett show-n és sütkérezik legutóbbi filmje, A Wall Street pillangói sikerében, bár színésznői karrierjének első fontosabb filmszerepéért egyelőre nem jelölték Oscar-díjra. “Ez volt az első alkalom, hogy olyan karaktert alakíthattam, aki keményen kiállt magáért és valamilyen szinten rossz volt, mondjuk ki, elragadta a kapzsiság” – magyarázta Jennifer Lopez. “Olyan sok dolog volt benne. Ez hatalmas újdonság volt számomra” – tette hozzá.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images