Jennifer Lopez egzotikus helyre költözne

2020. január 17. |

Olaszország vagy Bali turisztikai hivatala sokat adna azért, ha Jennifer Lopez hozzájuk költözne. Az énekesnő bakancslistáján mindkettő rajta van, így lehet, hogy egyszer tényleg bekövetkezik.

Sok mindent elért már a showbizniszben Jennifer Lopez, legyen szó énekesnői vagy színésznői karrierjéről, ám még mindig vannak olyan dolgok a bakancslistáján, melyek megvalósításra várnak. Ilyen például az, hogy szívesen összecsomagolna, és a Föld másik felére költözne.


“Ha a bakancslistámról van szó, az áll az első helyén, hogy szívesen élnék valahol az Egyesült Államokon kívül, egy olasz kisvárosban vagy a Föld túlsó felén, Balin” – mondta Jennifer Lopez. “Álmodozom egy olyan életről, ahol minden egy picivel egyszerűbb és természetközelibb, ahol biciklivel közlekedhetek és kenyeret vásárolhatok és a kosaramba rakhatom, majd hazamenve megkenhetem lekvárral és megegyem. Fessek vagy csak üljek a hintaszékben, ahonnan csodás kilátás nyílik egy olajfára vagy tölgyfára, és érezhessem az illatát. Ilyen fantáziáim vannak” – folytatta az 50 éves énekesnő.

Nem mintha nem lenne elégedett jelenlegi életével. A Critics’ Choice Awards gálán úgy nyilatkozott, hogy nem is lehetne boldogabb jelenlegi életénél, hiszen mellette van szerelme, Alex Rodriguez korábbi baseball-játékos, akivel gyönyörű gyerekeiket nevelik. “Az életem jelenleg csodálatos. A magánéletem, a gyerekeim, minden. Minden a helyén van, és nagyon szerencsésnek érzem magam” – mondta Jennifer Lopez.

Addig sem unatkozik azonban Jennifer Lopez, míg a Balira költözés álmát mevalósíthatja. Február 2-án fellép az amerikai futball döntő féidejében rendezett show-n és sütkérezik legutóbbi filmje, A Wall Street pillangói sikerében, bár színésznői karrierjének első fontosabb filmszerepéért egyelőre nem jelölték Oscar-díjra. “Ez volt az első alkalom, hogy olyan karaktert alakíthattam, aki keményen kiállt magáért és valamilyen szinten rossz volt, mondjuk ki, elragadta a kapzsiság” – magyarázta Jennifer Lopez. “Olyan sok dolog volt benne. Ez hatalmas újdonság volt számomra” – tette hozzá.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok