A legjobb szépségajándékok Valentin-napra

2020. február 12.
Még nincs késő, ha valamilyen szépségmeglepetéssel szeretnénk kedveskedni szeretteinknek. Megnéztük, mit kínálnak idén a beauty márkák azoknak, akik valamilyen illatos, szépítő vagy tápláló ajándékot keresnek.


Dupla illatdinamit

A Valentin-nap legmenőbb új illatpárja egyértelműen a Gucci Guilty Love limited edition. A Müller és Douglas parfümériákban kapható parfümduó illatában már a tavaszt idézi, és a Gucci Guilty esetében megszokott masszív üvegben köszön vissza, igaz, a Love Edition megújult élénk zöld és retro pink színekben pompázik.

Gucci Guilty Love Female LTD Edition EdP 50ml – 31 090Ft
Gucci Guilty Love Male LTD Edition EdT 50ml – 23 590Ft


Szerelembomba

A Yamuna Boldogság fürdőbombájának üzenetét nem lehet félreérteni. A szerelmet ünneplő, piros, szív alakú fürdőbombácskák a Yamuna egyik legkedveltebb illatát ontják magukból, nem is akárhogyan. Az érzéki, vibráló, virágos illatnak a tavasz hírnökeként minden fürdőszobában ott a helye.

Boldogság fürdőbomba 1890 Ft/ 11 db díszdobozban

Armani és a szerelem

2020-ban az Emporio Armani YOU páros illatok története új epizóddal folytatódik az Emporio Armani – Stronger With You Freeze & In Love With You Freeze parfümökkel (kapható a Douglas, Müller, Marionnaud üzletekben), melyeket a szerelemben töltött pillanatok megfagyasztásának vágya ihletett. Tökéletes inspirációs forrás így Valentin-nap tájékán, ráadásul a páros mindkét tagja friss, magával ragadó és kifejezetten csábító lett. A Stronger With You Freeze lime-mal, levendulával, zsályával és borostyánfával, az In Love With You pedig friss cseresznyével, pünkösdi rózsával, pacsulival és fehér pézsmával ragadja meg a szerelmeddel töltött pillanat varázsát.

Stronger With You Freeze EDT: 50ml – 19 800 Ft
In Love With You Freeze EDP: 50ml – 24 100 Ft

Tűzpiros ajkak

A csábító ajkak érzékiségét fokozandó álomszép, tüzes árnyalattal jött ki a Marionnad Valentin-nap alkalmából. A My Matty Crush érzéki vörös rúzsceruzája egy vidám, szerelmes hangulatú, színvilágú make-up kollekció, köztük rúzsok, pirosító és körömlakkok szépséges csapatának szerintünk legizgalmasabb darabja.

My Matt Crush vastag rúzsceruza, 2590 Ft

Lush illatorgia

Pikáns és cuki újdonságok sokaságával jött ki a szerelmesek napjára a Lush. Csupa ínyenc illattal, és a szerelmet ünneplő formával találkozhatunk, köztük formás popsit idéző vidám Peachy barack-szappannal, a Love-boat fürdőbombával, a Karma sutra kendővel vagy a kedvencünkkel, a Naked Attraction néven futó masszázstömbbel, amely remek ajándék lehet az érzéki esteket, és a lazító masszázst kedvelő párok esetében.

Naked Attraction masszázstömb, 2 990 Ft

Csomagban az erő

A The Body Shop egy sor Valentin-napi csomaggal készült fel a szerelmesek napjára, azoknak, akik egy csokornyi szépségtermékkel szeretnének ünnepelni. A British Rose neszesszer ezek közül is a legszebb szál, amelyben tusfürdő, testvaj és kézkrém is helyet kapott. A mennyei, rózsás illatot a gazdagon hidratáló, ragyogásfokozó formulák egészítik ki, ráadásul a szett minden egyes tagja Közösségi Kereskedelemből származó, kézzel szedett angol rózsák esszenciájával gazdagított.

British Rose neszesszer 4 890 Ft