Valentin-napi szerelmes meglepetések kicsit másképp

2020. február 08.
Azoknak, akik szeretnének kilépni a hagyományosabb Valentin-napi meglepetések világából, három olyan tippet ajánlunk, amelyek bár romantikusak, mégis valamiképpen rendhagyóak.

Kreativitás a négyzeten

Azoknak lesz ez a tökéletes meglepetés, akiknél a hétköznapok szintjén és az ajándékozás terén is fontos a kreativitás és a személyre szabott üzenet. Megszokhattuk, hogy a Lumen Kávézóban rendezett ≈ markett ≈ széria a legkülönfélébb és legmenőbb dolgokkal kecsegtet, de mindez a szerelmesek napja környékén különösen értelmet nyer. A ≈ markett ≈ vol.16 az évtized első vására a Lumenben, és mint olyan, nem szól másról, mint a szerelemről. Mindez pedig nem snassz „vörös rózsacsokor vagy bonbon” módra, hanem a legütősebb budapesti tervezők és kézművesek portékáival megfűszerezve. Kíváncsi vagy, kiktől szerezheted be itt a legmutatósabb és személyre szabott ajándékot most vasárnap? A Smörgås Clothes, ëviköt, Müskinn, Háttérzaj, RACKA, Pleasure is pretty, nandi, virágéknál, Ferencz Borbala, Lakatos Ábel ceramics és a RisoPlant is szerepel többek között a kiállítók sorában.

Részleteket itt találsz!

Éjszakai romantikus csobbanás

A szerelem az élet ünnepe, a Valentin-nap pedig a szerelmeseké. Ilyenkor magunkhoz mérten igyekszünk a legjobb, legromantikusabb énünket kidomborítani, esetleg különleges ajándékkal romantikus programmal meglepni a társunkat. A virág gyorsan elhervad, a csoki hamar elfogy, viszont a közösen megélt romantikus pillanatok örök emlékek maradnak. Ha hosszú távú élményt választanánk idén, érdemes a Budapest legnagyobb fedett élményfürdője, az Aquaworld által ajánlott éjszakai csobbanáson elgondolkodnunk. A fürdő ugyanis február 14-én kitárja a kapuit a szerelmesek előtt, hosszított nyitvatartással és izgalmas programokkal várva mindenkit. A 15 medencén és 11 óriás csúszdán túl lesz romantikus chill out zene és fényfestés, párostánc bemutató, szerelmesek padja és fotósarok, illetve csókcsata, hogy igazán forró legyen a hangulat.

Részleteket itt találsz!

Mondd el macaronnal!

Azoknak, akik az édesség-vonalon mozognának ajándék téren, de mindenképp elhagynák a biztonságos bonbon-zónát, a macaron lehet az igazi. A franciák közkedvelt desszertje, a macaron évek óta tarol hazánkban is, hisz a harapnivaló, roppanós és habkönnyű édesség nemcsak elképesztő ízvilágával veszi le az embert a lábáról, de gyönyörű színei is szemet gyönyörködtetőek, és persze a szerelmünk ízlésének megfelelően kombinálható. Akár egy kísérő csokor színeivel is. A nőies, pasztellszínű válogatások, az egyedi nyomtatású, feliratokkal ellátott sütemények, a különleges dísz- és a virágdobozokkal kombinált édességek verhetetlen indulók, ahol az elképzeléseinknek szinte semmi sem szabhat határ. A mi tippünk, ha valamilyen egészen extrát szeretnél a macaronokból, a Be My Macaron ehető szerelmi vallomásai, ezek között garantáltan megtalálod a vágyott ízvilágot is.

Részleteket itt találsz!