Szerelemre hangolt sminkek

2020. február 10.
Hódítani egyszerűbb, visszafogottabb sminkkel ugyanúgy lehet, mint egy bevállalósabb lookkal. Következzen pár inspirációs ötlet, hogy hogyan lehetünk egy kicsit merészebbek, Valentin-napi sminkek a letisztulttól az extra megoldásokig.

Rózsaszín pirossal
Felső: H&M limited, hajpánt: H&M, smink: Varga Virág

Nem is olyan régen még elképzelhetetlen volt, hogy kombináljuk a rózsaszínt a pirossal. Mára azonban az egyik legtrendibb összeállítás lett. Válassz egy piros felsőt vagy ruhát, esetleg ahhoz passzoló hajpántot, majd a szemhéjadra vigyél fel rózsaszín szemhéjpúdert és kész is az ütős look. Hogy elkerüljük a túlzásokat, a pirosítást és az ajakfestést tartsd a minimumom, egy szájfény bőven elég.

Klasszikus kis csavarral Öltönyruha: Noen, smink: Varga Virág

Ahogy azt az előző sminkben is láthattátok, itt is megjelenik a piros-rózsaszín együttese, azonban itt mindez a szájon összpontosul. Ez könnyen kivitelezhető, mégis extrán mutatós megjelenést biztosít. Klasszikus tussal párosítottuk, azonban itt is vittünk bele egy kis csavart, fekete helyett fehéret használtunk.

Szerelem első pillantásraBody: Kiss Márk, smink: Varga Virág

A piros szín most nem az ajkakon, hanem a szemen jelenik meg. Pirosas, téglás, burgundi színekkel készítjük el a smokey-t, amelyhez elég csak egy szempillaspirál és egy nude rúzs vagy szájfény. Garantáltan minden tekintet rád fog szegeződni.

Pirosba burkolózvaRuha: Kiss Márk, smink: Varga Virág

Egy igazán nőies és szexi look következik. Élénk piros, matt száj, erősebb pirosító az arcon, azonban a szem árnyékolásához minimális Föld-színt használtunk. Egyszerű, de nagyszerű.

Csillogj! Fülbevaló: H&M, ruha: ZARA, smink: Varga Virág

A csillogás szerelmeseinek Valentin napkor sem kell lemondaniuk a glitterekről. Arra figyeljetek, ha ezüst glittert használtok, akkor a rúzs és a pirosító hideg tónusú legyen, ha viszont aranyat, akkor melegebb tónusú terméket közül válasszatok.

CsóközönSmink: Szalai-Molnár Viktória és Varga Virág

Egy teljesen natúr, letisztult, hétköznapi sminket láthattok a képen. Mégis van valami szokatlan rajta. A férfiakon gyakrabban látni a vörös rúzs csókjának nyomát, de Rékának is kifejezetten jól áll. Ti mit gondoltok?

Masni masnival

Smink: Szalai-Molnár Viktória

Első látásra erős látvány egy női arcot lát tele masnikkal. Nem hétköznapi smink, ez tény viszont összhatásában óriási “wow” hatással bír. Tudjuk, hogy a masni tényleg bárhol előfordulhat a ruhatárunkban, legyen szó fehérneműről, felső ruházatról, táskáról vagy akár a hajbavalókról. Akkor a sminkben miért ne használjuk?

Ragyogj te is!Ruha: Noen, smink: Szalai-Molnár Viktória

A highlighterek fénykorát éljük. Manapság már majdnem minden nő neszesszereben előfordul ez a csodatermék, amit az arcunk legmagasabb pontjain szoktunk alkalmazni, hogy kiemeljük azt. Ilyen az arccsont, az orr vonala vagy a szemöldökcsont is. Lassan már tényleg minden színben és árnyalatban meg tudjuk őket vásárolni. Érdemes bevetni, hiszen nagyon ragyogó hatást tudunk kelteni vele.

Legyél vagány! Suit dress- Noen, smink: Szalai-Molnár Viktória

Nem hétköznapi, viszont annál ütősebb és vagányabb a smink és a ruha kombinációja. Ha megnézed Viki szemét, egyből a szerelem tükröződik vissza rajta, igaz, a szemére festett csillogó szív sokat fokoz ezen.

Angyali tekintet
Hair bands: Zara, H&M, I’m, Earings: I’m, smink: Szalai-Molnár Viktória

Természetesség. Talán ez az első szó ami eszébe jut az embernek, ha meglátja ezt a képet. Az arany és a nude kombinációja egy igazán letisztult sminket eredményez. A kiegészítőkkel és a hullámos fürtökkel együtt telitalálat.

A szerelem pillangói

Junper- Noen, smink: Szalai-Molnár Viktória

Engedd szárnyalni az érzéseidet. Tedd ugyanezt a sminkeddel is. Nagy szempillák, csillogó, kék szemhéj és nude ajkak. Bájos mégis szexi. Kell ennél több?

Modellügynökség: Face Model Management – @facemodelmanagementhungary
Modellek: @nikollukassy, @rekafedra, @mirinkoli, @viktorialiu, @mirafloranagy
Fotó: Amir Jamshidi – @amirjamshidiii
Haj: Lázár József @lazarshair, Benkő Janka @b.janka
Stylist: Bráz Noémi – @braz_noemi, @noen_design
Smink: Szalai-Molnár Viktória, Varga Virág – @viktoriamolnar.mua, @makeupbyvirag
Retoucher: Lydia Tzirkova @lydia.tzirkova