Vízipisztollyal festett kaleidoszkóp hajak

2020. február 13.
Egy amerikai fodrászduó sajátos módszert választ a vendégek hajfestéséhez, vízipisztollyal viszik fel ugyanis a festéket, lenyűgöző kaleidoszkópszerű hatást elérve.

A missouri székhelyű With Love hajszalon két vezető fodrászáról sok mindent lehet mondani, de azt, hogy nem kreatívak és innovatívak hajfestés terén, nem. Andrew és Kat Collett nemcsak meglovagolta az utóbbi években elterjedt szivárványszínű hajfestések trendjét, hanem fenekestül fel is forgatta azt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎼🎶🎨Can you paint with all the colors of the wiiiiinnd?! 🎵💨 @pulpriothair @olaplex ⠀ ⠀ #withlovesalon ❤️

PULP RIOT 🌈 KANSAS CITY HAIR (@katkolors) által megosztott bejegyzés, Szept 22., 2019, időpont: 7:41 (PDT időzóna szerint)

Vízipisztolyt vettek a kezükbe, ennek segítségével színezik a fantázia határait feszegető módon a vállalkozóbb kedvű vendégek haját. Az innovatív technikájuknak saját neve is van, Splash Kaleidoscope néven szerepel a szalon szolgáltatási listájában.

Nagy előnye, legalábbis a fodrászok számára, hogy az élénk színű, vízzel hígított hajfestékeket viszonylag könnyen tudják felvinni, pontosabban permetezni a vendég hajára, cserébe kevésbé tartós az eredmény. A kreatív házaspár munkájára számos nagy televízió, és magazin felfigyelt a látványos eredmények hála, a Beauty Insider külön videót is közzétett róla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🪐Late night post🌙 What a crazy few weeks it has been! This year is off to a running start! 🏃🏻‍♀️ Chiefs win last night has changed the energy of our city and I’m here for it! ❤️ . . This creation was from a fun collaboration day this weekend brought together by @canvasrecruit 🙌🏼 They asked us to have a day of mentoring! We chose @mua_megmarsh and @wendywanderlocks to come play at the salon for the day! With @buzzedandfaded we came up with a new color for @thewithlovemama using all @pulpriothair and @olaplex 🙏🏼❤️ I love how this industry brings us all together and pushes us to grow!

PULP RIOT 🌈 KANSAS CITY HAIR (@katkolors) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2020, időpont: 8:28 (PST időzóna szerint)

Az egyéniség, és egyediség fontosságát hirdető páros a hirtelen jött népszerűség mellett nagy gondot fordít arra, hogy a kevésbé jómódú vendégeket is kiszolgálják. Havonta legalább egy napig szeretnének zárva tartani, hogy a közösségnek is visszaadjanak valamit a hirtelen jött sikerből, többek között a hajléktalanok hajának rendbetételével.