Hajgyűrűk, 2020 legszebb hajékszerei

2020. február 17.
A piercingekhez hasonló változatosságot, sőt, ennél is többet ígér az egyre erőteljesebb új frizuratrend, a hajgyűrűk divatja.

Eredetileg az afrikai nők hajviseletét jellemezte, de az utóbbi évek szórványos nemzetközi felbukkanásai után a kifutók és az Instagram világát is meghódította a méretében és anyagában is változatos hajkiegészítő.

Legyen szó apró, sikkes, vagy nagyobb, drámaibb modellről, egészen különleges frizura készülhet a segítségével, meg persze némi kreativitással és kézügyességgel. A trendérzékeny brit streetstyle-platform és a hajgyűrűs sztárfotók (Rita Ora, Christina Aguilera és Ciara is viselte őket) után már tényleg szinte mindenhol láthatunk inspiráló verziókat – hol kevesebb, hol pedig több hajgyűrű kíséretében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

You like my hair? Gee, thanks, just bought it ⚔️ @aixabayala @jacqandjack

alex martinez ✈ travel blogger (@typsysoul) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2019, időpont: 4:47 (PDT időzóna szerint)

Felhelyezéstől függően lehet kicsit rock chices, de akár alkalmi is a hatás. Betoldhatjuk a tincsek tövéhez, de hosszan, végig is vihetjük féloldalt, vagy éppen a fej közepén haladva lefelé. Lehet a copf, az apró afrofonatok, vagy akár egy parkettfonás része is, attól függően, hogy munkahely-kompatibilis frizurát szeretnénk-e, vagy éppen az önkifejezés a cél.

A nyári, fesztiválszezonra pedig akár 1-2 virágot, tollat is beszerezhetünk mellé a bohém hatás érdekében. Rendelhetjük őket a netről is (Amazon, Asos, Freepeople vagy az Etsy), továbbá fodrászkellékboltokban, bizsuüzletek polcain is megtalálhatjuk változó kínálatban.

Addig is következzen néhány inspiráció eljövendő hajgyűrű-imádóknak, egy kis pluszként pedig egy oktatóvideó, hogy megkönnyítsük az első lépéseket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☆Hair rings de conchitas plateadas☆ 👉Reserva los tuyos por DM. 📍Entregas en Santiago y Melipilla. . . . #hairrings #hairings #hairring #moda #accesorios #stgo #melipilla #look #outfit #trendy

Magna Accesorios (@magnaaccesorios) által megosztott bejegyzés, Dec 12., 2019, időpont: 1:42 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My creative juices are flowing 💯 Love working with these rings 🔗 I’ll be at @premierecolumbus this weekend with @sexyhair. Should I show this technique on stage? • • USED Healthy @sexyhair LOVE OIL to prep the hair before I started the style. It added shine, moisture and some control which helped me while weaving. I LOVE this style and LOVE this oil. Grab your LOVE OIL at @saloncentric. Tell them I sent ya 😎 • • Rings from @michaelsstores . I found these in the leather section 🙈 VIDEO DROPPING TOMORROW🎥 #saloncentric #saloncentricambassador #ittakesapro #sexyhair #yessexyhair #loveoil #braids #braidstyles #braidstylist #hairstyles #lastylist #nystylist #braiding #braidinglife #maneaddicts #behindthechair

ANTONIO ESTRADA (@antestradahair) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2019, időpont: 7:23 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⛓ A lot of you asked for a tutorial on a ring style I posted a while ago – so here it is❣️ Styled with @sexyhair Rose Elixir ⛓ #sexyhair #ad #bigsexyhair

LALA (@lalasupdos) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2019, időpont: 12:13 (PST időzóna szerint)