Edzőterembe is kompatibilis frizurák

2019. december 03.
A rendszeresen sportolóknak rengeteg szempontjuk lehet az ideális frizura kiválasztásában. Mi most három olyan kifutói inspirációt mutatunk, amelyek nemcsak trendik, hanem praktikusak is.

Akris

Ez a kedvencünk abszolút friss az indulók között, az idei őszi-téli kifutókon láthattuk az Akris márka modelljein. Semmi fakszni, egy egyszerű, a tarkóhoz közeli ponton összefogott copf, amelyet a hajgumin még egyszer keresztülhúzunk, de csak félig. Ebben a verzióban egy kis bohém, szexi jellege van a hajviseletnek, ahogyan az arc elülső részén véletlenszerűen kihúzott, vékony tincseknek is. Csajos, és nagyon divatos választás azoknak, akik az egyszerű lófarkat már unják. 

Alfaro

Az Alfaro egyik divatbemutatóján látott frizura már egy kicsit összetettebb megoldás, igaz látványosabb is. A homloktól fordított háromszögben leválasztott sávon kell elkezdenünk parketta fonást végezni, mégpedig a haj teljes hosszában. A két oldalt fennmaradó hajrészt szorosan a tarkón fogjuk össze. Az összhatás vágány, szabadságot sugárzó, ráadásul itt garantáltan nincsenek homlokba hulló tincsek.


Christian Dior

Igazi klasszikus a konty is az edzőtermek világában, de a balerinás jellege miatt kicsit csajosabb választás egy szimpla copfnál. Tökéletes megoldás azoknak, akik sok hasazást végeznek, vagy gyors tempóban futnak a futópadon. Itt ugyanis nincsen röpködő tincs, vagy a felüléseket zavaró, tarkón lévő hajgumi. Egy sűrű fogazatú fésű kell hozzá, egy jó hajgumi, és néhány csat, amivel a körbetekert tincseket leszorítjuk.

Fotók: Imaxtree