Bombabiztos tavaszi pirosítóval jött ki a MAC

2020. március 02.
Friss, tavaszi arcbőrre tervezve hozta ki legújabb pirosító-innovációját az amerikai márka. A Glow Play Blush attól lett máris akkora szám a beauty insiderek körében, mert a textúrája és a tartóssága is átlagon felüli.

A MAC esetében megszokhattuk, hogy a szín és a csomagolás terén mindig felül múlja önmagát is. A tavaszi újdonságaik között most mégsem egy dekadens csomagolás vagy vibráló kollekció, hanem egy új pirosítószéria vonta a figyelmünket magára. A Glow Play Blush sorozatról máris nagyon jókat írnak a külföldi szépségszerkesztők, míg a nemzetközi oldalon már kisebb rajongóbázisa lett a terméknek, akik ötcsillagosra értékelték eddig az új pirosítót.

De lássuk, mi mindennel vette be magát a 2020-as tavaszi szépségkedvencek közé? A Glow Play Blush textúrája tényleg innovatív, kissé rugalmas, picit zselészerű állaggal rendelkezik, és az ujjaink segítségével könnyedén, természetesen vihetjük fel a bőrünkre. Mindemellett olyan tartós, hogy öröm nézni: akár 8 órán is úgy marad fent az arcbőrön, hogy nem veszít az intenzitásából.
A színek terén sem lehet rá panasz, tizenegy könnyed és imádnivalóan tavaszias árnyalat közül választhatunk – minden bőrtípusra. Kezdve a halványtól egészen az élénk, szépen építhető árnyalatokig.

Ezt már olvastad?

„A Glow Play Blush arcpirosító szerintem azért is izgalmas, mert amolyan rugalmas, géles-krémes textúrájú, ugyanakkor kifejezetten szépen viselhető árnyalatokat kínál – mesélt az újdonságról Regan Rabanal, a márka Hong Kongban élő makeup artistry senior managere. – Ez a formula egyszerre kifinomult, selymesen sima, ragyogó. Szuper használni.”

A 11 tavaszi árnyalatot áttetsző, tavaszi csomagolásban árulják 2020 márciusától, az ára pedig 8700 forint lesz.