Bombabiztos tavaszi pirosítóval jött ki a MAC

2020. március 02. |

Friss, tavaszi arcbőrre tervezve hozta ki legújabb pirosító-innovációját az amerikai márka. A Glow Play Blush attól lett máris akkora szám a beauty insiderek körében, mert a textúrája és a tartóssága is átlagon felüli.

A MAC esetében megszokhattuk, hogy a szín és a csomagolás terén mindig felül múlja önmagát is. A tavaszi újdonságaik között most mégsem egy dekadens csomagolás vagy vibráló kollekció, hanem egy új pirosítószéria vonta a figyelmünket magára. A Glow Play Blush sorozatról máris nagyon jókat írnak a külföldi szépségszerkesztők, míg a nemzetközi oldalon már kisebb rajongóbázisa lett a terméknek, akik ötcsillagosra értékelték eddig az új pirosítót.

De lássuk, mi mindennel vette be magát a 2020-as tavaszi szépségkedvencek közé? A Glow Play Blush textúrája tényleg innovatív, kissé rugalmas, picit zselészerű állaggal rendelkezik, és az ujjaink segítségével könnyedén, természetesen vihetjük fel a bőrünkre. Mindemellett olyan tartós, hogy öröm nézni: akár 8 órán is úgy marad fent az arcbőrön, hogy nem veszít az intenzitásából.
A színek terén sem lehet rá panasz, tizenegy könnyed és imádnivalóan tavaszias árnyalat közül választhatunk – minden bőrtípusra. Kezdve a halványtól egészen az élénk, szépen építhető árnyalatokig.

Ezt már olvastad?

7 sminktrükk fáradt arcra

7 sminktrükk fáradt arcra

Páll Adrienn, a New School of Makeup Sminkakadémia vezető oktatója hét praktikus trükkel készült nektek a hétre, amellyel fel tudjuk frissíteni az arcunkat.

„A Glow Play Blush arcpirosító szerintem azért is izgalmas, mert amolyan rugalmas, géles-krémes textúrájú, ugyanakkor kifejezetten szépen viselhető árnyalatokat kínál – mesélt az újdonságról Regan Rabanal, a márka Hong Kongban élő makeup artistry senior managere. – Ez a formula egyszerre kifinomult, selymesen sima, ragyogó. Szuper használni.”

A 11 tavaszi árnyalatot áttetsző, tavaszi csomagolásban árulják 2020 márciusától, az ára pedig 8700 forint lesz.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Szépség

Stohl Luca szépségtitkai bőrápolás

Stohl Luca szépségtitkai

Így állj neki hámlasztani ősszel! aha sav

Így állj neki hámlasztani ősszel!