Minyonos kislány kölnivel jött ki az Avon

2020. március 17.
Nagyon erős parfümfelhozatallal készül az áprilisra az Avon. Az illatos új belépők között egy kislányoknak szánt, határozottan cuki indulót is kiszúrtunk.

Az április, a jó idő és a hosszabb nappalok beköszöntével szinte az össze szépségmárkánál fókuszba kerülnek az illatok, a permetek és az ínycsiklandó parfümök. Az Avon kifejezetten erősen indít majd e téren, az áprilisi katalógusában ugyanis több izgalmas parfümújdonság mellett (például a most debütáló TTA Eternal exkluzív gélparfüm mellett) felbukkan egy kifejezetten különleges illat is.


A Minyonok kölni (1499 Ft) a kislányokat célozza meg, a legédesebb illatjegyekkel – „örökmozgó” jeligével –  kényeztetve a saját illatot követelő kiskorúakat.

A Minyonok fáradhatatlan jókedvét és felhőtlen mókázását elképzelve talán már látjuk is magunk előtt a célcsoportot, akiknek tényleg a legédesebb tuti mixet igyekezett a márka megalkotni az illatok terén. A kölni egy nagyon gyümölcsös, leginkább epres illat, amely a brand reményei szerint „felcsigázza és boldogsággal tölti el minden Minyon-rajongó szívét, hogy sokáig élvezhessük hangos kacajukat és önfeledt bolondozásukat”. Az idilli, képzelt jelenet persze nagy eséllyel azon anyák kedvence is lehet, akik megelégelték már, hogy a gyerek titokban rájár a féltve őrzött, drága parfümjükre, és szeretnék, ha kislányuk a korának megfelelő, játékos illatsávot húzna maga után…

A Minyonok kölni egyébként nem az első illatterméke az Avonnak, amellyel a kiskorúakat célozza, korábban Frozen Jégvarázs kölni néven jött ki tőlük egy gyümölcsös illat (majd ennek a második verziója) a kicsiknek vidám, édes vattacukorral és egy leheletnyi gardéniával.

Fotó: Getty Images, Marie Claire-archívum

Olvass tovább!