A szezon legrózsásabb luxusillata

2020. február 14.
Káprázatos fekete-halvány rózsaszín outfittel jött ki a Tom Ford új női illata, amelynél rózsásabbat nem is találhatunk most a polcokon.

A Rose Prick az egyik legizgalmasabb parfümújdonság a februári indulók között, igazi tömör gyönyör kívül-belül. Egy virágzó csokor damaszkuszi rózsa és Rose de Mai átszúrva a szecsuáni bors éles tüzével, gyömbéres fűszerrel és kurkuma kivonattal.

A Tom Ford Rose Prick (82 500 Ft) középpontjában a damaszkuszi rózsa áll, amely egyébként jelenleg a világ egyik legritkább rózsafajtája. Emellett olyan aromáknak örülhetünk az illatjegyek kibontakozásakor, mint az indonéz pacsuli fás fuvallata, a Chypré zamata, a tonkabab melege vagy éppen a karamell és vanília addiktív jegyei, amelyek összességéből tényleg a közelgő tavasz egyik legizgalmasabb illatválasztása kerekedik ki.[sc_cts_position slug="content010" clear="1"]

 

A rózsa tüskéje

Illat téren igazi mámorító kavalkád, amelyet magának, Tom Fordnak rózsakertje ihletett. „ A Rose Prick egy vad, és ritka hibridekből álló csokor. Rose de Mai, török és bolgár rózsák trilógiája. Ősi, meleg és érzéki.” – elég meggyőző szavak a „mestertől”, aki az új parfüm közleményében a rózsa tüskéjéhez hasonlította a márka új büszkeségét.

„Enyhe fájdalom, amely érzéki élvezetet nyújt. Ez a féktelen, virágzó csokor rózsaszín tökéletességben teljesedik ki. A veszély, hogy ilyen közel kerülünk a szépséghez, tovább fokozza a Rose Prick csábító erejét.”