A Clarins szépségmárka kézfertőtlenítőkkel támogatja a kórházakat

2020. március 27.
A Covid-19 koronavírus-járvány okozta nemzetközi egészségügyi válságra való tekintettel a Clarins Group is beszállt a vírus megfékezése elleni harcba. A szépségmárka a szolidaritás jegyében kézfertőtlenítőt állít elő gyáregységeiben kórházak számára.

A Clarins Group a társadalmilag felelős vállalatok sorát erősíti, és ezt most, a koronavírus-krízis idején is tapasztalhatjuk. A világszerte kialakult példátlan veszélyhelyzetben a francia egészségügyi ellátást is komolyan sújtja a kézfertőtlenítők hiánya, amelyre a francia beautymárka azonnali cselekvéssel reagált.

Tudtad?

A Pontoise-ban, Strasbourgban és Amiens-ben lévő gyáregységeiből a Clarins Group eddig összesen 14 500 nagy kiszerelésű, 400 ml-es kézfertőtlenítőt juttatott el a kórházakba, és ez csupán a vállalat első lépése volt. A márka célja ezzel a „tűzoltás” volt, vagyis,hogy a lehető leggyorsabban segíthessen az ott dolgozóknak. A tervek szerint itt még a szolidaritásuknak messze nincs vége… A kézfertőtlenítők gyártását addig folytatják, amíg a helyzet úgy kívánja, miközben „természetesen gondoskodnak a mobilizált dolgozóik megfelelő biztonságáról a gyáraikban”.


„Ezúton köszönjük minden résztvevőnek, aki hozzájárul ehhez a kezdeményezésünkhöz: a gyártási és a kutatás-fejlesztési csapatunknak, a beszállítóinknak, a fuvarozóinknak, és mindenekelőtt a kórházi dolgozóknak. Végtelenül hálásak vagyunk az elkötelezett munkájukért és erőfeszítéseikért ezekben a kivételesen nehéz időkben” – áll a Clarins Group nagyszabású szolidaritási projektjével kapcsolatban kiadott közleményben.

Olvass tovább!