Bőrápolás mindenkinek: esti arcápolási rutin

2020. április 02.
A Marie Claire bőrápolási videósorozatában Szakonyi Eszter kozmetikus mester jelentkezik rengeteg hasznos tanáccsal a karantén alatti bőrápolás fontosságát hangsúlyozva.

Tudod, melyik bőrtípusba tartozol? Tudatosan odafigyelsz arra, hogyan ápold a bőrödet? Ismered a házi praktikákat, amelyekkel természetes módon javíthatsz a bőröd állagán? És vajon milyen professzionális módszerek léteznek, amelyeket a járvány után remélhetőleg bátran kipróbálhatsz, hogy egészségessé, üdévé varázsold az arcbőrödet? A Marie Claire bőrápolási videói – Szakonyi Eszter kozmetikus mester közreműködésével – sok hasznos információval, tanáccsal segítenek, hogy a karantén idején se feledkezz el a bőrödről.

Otthonunkba bezárkózva nem igazán sminkelünk, nem megyünk ki a poros utcára, rendszeresen és jobban odafigyelve táplálkozunk, ami elviekben jót tesz az arcbőrünk állapotának. Ugyanakkor mostanában többet szorongunk, rosszabbul alszunk és kevesebbet vagyunk a természetben, jó levegőn, ettől karikásabbak a szemeink, mélyebbé válnak a ráncaink, sápadtabb, fáradtabb arc néz vissza ránk reggelente a tükörből.

Szakonyi Eszter kozmetikus mester mai videója a helyes esti arcápolási rutint mutatja be. Este, amikor a kötelező feladataid végéhez értél, és van egy szusszanásnyi időd, zárkózz be a fürdőszobába, és végezd el ezeket a kényeztető arcápolási lépéseket. A kényeztetés nemcsak a bőrödnek, de a lelkednek is jó: megnyugtat, felkészít egy pihentető alvásra. Fontos, hogy minden nap csináld meg, hidd el, a bőröd meghálálja!

 Olvastad már?