A 3 legédesebb húsvéti szépséginspiráció

2020. március 03.
A húsvét nemcsak az édességipart ihleti meg, a finom, limitált szériás ünnepi csokitojások és -nyuszik felbukkanása mellett a szépségmárkák és a beautyguruk fantáziája is elszabadul.

Magic Rabbit

A Lush egy egész sereg húsvéti termékkel jött ki, amelyek között aranytojást idéző fürdőbombát és tükörtojásra hajazó zuhanyzselét is találunk. A mi kedvencünk mégis ez a varázskalapból kilógó nyuszi, amely nem más, mint egy gyümölcsös illatú, vidám Magic Rabbit (1890 Ft) fürdőbomba.

Hannah Weir

Az ausztrál manikűrguru igazi húsvéti körömmester, akinek a socialmedia-felületein több tutorialt is találhatunk a témában. Mi most ezt a kellemes, vidám és tavaszias inspirációt mutatjuk meg nektek. Vérprofi elkészítés, de a pöttyös résszel – vagy extra kézügyességgel akár teljes egészében – otthon is megpróbálkozhatunk vele.

Look at me
A húsvéti hangulatú szépüléshez mi lehet megfelelőbb, mint egy nyuszit idéző lapmaszk? A Lookatme Vegetable Bunny Face Mask (3 dollár) lényegében egy olyan növényi összetevős arcszépítő, amely egyszerre energizál és szépít, miközben ünnepi hangulatba is hoz.

Olvass tovább!