A 3 legédesebb húsvéti szépséginspiráció

2020. március 03. |

A húsvét nemcsak az édességipart ihleti meg, a finom, limitált szériás ünnepi csokitojások és -nyuszik felbukkanása mellett a szépségmárkák és a beautyguruk fantáziája is elszabadul.

Magic Rabbit

A Lush egy egész sereg húsvéti termékkel jött ki, amelyek között aranytojást idéző fürdőbombát és tükörtojásra hajazó zuhanyzselét is találunk. A mi kedvencünk mégis ez a varázskalapból kilógó nyuszi, amely nem más, mint egy gyümölcsös illatú, vidám Magic Rabbit (1890 Ft) fürdőbomba.

Hannah Weir

Az ausztrál manikűrguru igazi húsvéti körömmester, akinek a socialmedia-felületein több tutorialt is találhatunk a témában. Mi most ezt a kellemes, vidám és tavaszias inspirációt mutatjuk meg nektek. Vérprofi elkészítés, de a pöttyös résszel – vagy extra kézügyességgel akár teljes egészében – otthon is megpróbálkozhatunk vele.

Look at me
A húsvéti hangulatú szépüléshez mi lehet megfelelőbb, mint egy nyuszit idéző lapmaszk? A Lookatme Vegetable Bunny Face Mask (3 dollár) lényegében egy olyan növényi összetevős arcszépítő, amely egyszerre energizál és szépít, miközben ünnepi hangulatba is hoz.

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Negyven fölött ez a két snitt fiatalít aszimmetrikus bob

Negyven fölött ez a két snitt fiatalít