25 000 L’Oréal szépségápolási terméket kapnak az ápolók

2020. május 13. |

A vállalat 6 400 darab „L’Oréal Köszönet Csomagot“ oszt szét Magyarország, Csehország és Szlovákia 12 kórházában, több mint 25 000 szépségápolási termékkel. A L’Oréal magyar, cseh és szlovák leányvállalatai munkájuk elismeréseként kedveskednek az ajándékkal a három ország ápolóinak.

Az ápolók nemzetközi napját minden évben május 12-én tartják, megemlékezve a kiemelkedő angol ápolónő, Florence Nightingale születésének évfordulójáról, aki az ápolószakma alapítója volt. Idén születésének 200. évfordulójáról emlékezünk meg. Ezen a napon az ápolókat ünnepeljük erőfeszítéseikért, szorgalmukért és kitartásukért szerte a világban.

Ez a szakma nap mint nap kihívások elé állítja a benne dolgozókat, ez pedig különösen igaz ezekben a nehéz időkben. Az elmúlt hónapok még inkább megmutatták, hogy milyen fontos a frontvonalon dolgozók támogatása. Ennek a különleges napnak a tiszteletére a L’Oréal úgy döntött, hogy elismerését fejezi ki az ápolók munkája iránt Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A vállalat ezekben az országokban 6400 szépségápolási termékcsomagot, összesen több mint 25 000 darab terméket oszt szét az ápolóknak, a régió összesen 12 kórházában. Magyarországon a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, az Országos Onkológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem Klinikai Központjának ápolói kapják a 2300 csomagot.

A L’Oréal Köszönet Csomagok a L’Oréal Csoport 8 különböző márkájának termékeit tartalmazzák: L’Oréal Paris, L’Oréal Professionnel, Vichy, La Roche-Posay, Kiehl’s, Lancôme, Urban Decay és Biotherm.

Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország, Csehország és Szlovákia ügyvezető igazgatója elmondta: „Hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni minden ápolónak a régió országaiban. Ők az év minden napján értünk dolgoznak, de május 12. teljes egészében róluk szól. Boldog vagyok, hogy ezt a napot különlegessé tudjuk tenni 6400 ápoló számára, így ma egy kicsit mi is gondoskodhatunk róluk.“

Arról is írtunk korábban, hogy L’Oréal szolidaritási programot indított a régióban, amely támogatást nyújt a helyi közösségek számára a koronavírus elleni küzdelemben. A vállalat első körben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek, a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. Ezen kívül a L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

Láttad már?

Eva Longoria újabb mesteri hajvideóval jött ki

Eva Longoria újabb mesteri hajvideóval jött ki

A L’Oréal Paris a szépségiparban egyedülállóként egy olyan reklámfilmet tett közzé a közösségi médiában, amelynek a márka szépségnagykövete, Eva Longoria nem csupán szereplője, de egyben rendezője is.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez make up

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez