25 000 L’Oréal szépségápolási terméket kapnak az ápolók

2020. május 13.
A vállalat 6 400 darab „L’Oréal Köszönet Csomagot“ oszt szét Magyarország, Csehország és Szlovákia 12 kórházában, több mint 25 000 szépségápolási termékkel. A L’Oréal magyar, cseh és szlovák leányvállalatai munkájuk elismeréseként kedveskednek az ajándékkal a három ország ápolóinak.

Az ápolók nemzetközi napját minden évben május 12-én tartják, megemlékezve a kiemelkedő angol ápolónő, Florence Nightingale születésének évfordulójáról, aki az ápolószakma alapítója volt. Idén születésének 200. évfordulójáról emlékezünk meg. Ezen a napon az ápolókat ünnepeljük erőfeszítéseikért, szorgalmukért és kitartásukért szerte a világban.

Ez a szakma nap mint nap kihívások elé állítja a benne dolgozókat, ez pedig különösen igaz ezekben a nehéz időkben. Az elmúlt hónapok még inkább megmutatták, hogy milyen fontos a frontvonalon dolgozók támogatása. Ennek a különleges napnak a tiszteletére a L’Oréal úgy döntött, hogy elismerését fejezi ki az ápolók munkája iránt Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A vállalat ezekben az országokban 6400 szépségápolási termékcsomagot, összesen több mint 25 000 darab terméket oszt szét az ápolóknak, a régió összesen 12 kórházában. Magyarországon a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet, az Országos Onkológiai Intézet és a Semmelweis Egyetem Klinikai Központjának ápolói kapják a 2300 csomagot.

A L’Oréal Köszönet Csomagok a L’Oréal Csoport 8 különböző márkájának termékeit tartalmazzák: L’Oréal Paris, L’Oréal Professionnel, Vichy, La Roche-Posay, Kiehl’s, Lancôme, Urban Decay és Biotherm.

Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország, Csehország és Szlovákia ügyvezető igazgatója elmondta: „Hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni minden ápolónak a régió országaiban. Ők az év minden napján értünk dolgoznak, de május 12. teljes egészében róluk szól. Boldog vagyok, hogy ezt a napot különlegessé tudjuk tenni 6400 ápoló számára, így ma egy kicsit mi is gondoskodhatunk róluk.“

Arról is írtunk korábban, hogy L’Oréal szolidaritási programot indított a régióban, amely támogatást nyújt a helyi közösségek számára a koronavírus elleni küzdelemben. A vállalat első körben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek, a La Roche-Posay, a Garnier és a L’Oréal Paris márkanevek alatt. Ezen kívül a L’Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

Láttad már?