Eva Longoria újabb mesteri hajvideóval jött ki

2020. május 07. |

A L’Oréal Paris a szépségiparban egyedülállóként egy olyan reklámfilmet tett közzé a közösségi médiában, amelynek a márka szépségnagykövete, Eva Longoria nem csupán szereplője, de egyben rendezője is.

Nemrég osztottuk meg veletek a Született feleségek sztárjának egyik vidám hangulatú, a privát Instagram-profilján megosztott videóját, amelyen azt szemlélteti, hogy hogyan tudja a lenövését befedni egy praktikus L’Oréal Paris Magic Retouch fedőspray-vel pillanatok alatt.

A közel 8 milliós követőtáborral rendelkező, 45 éves színésznő magabiztos kézzel fújta le a lenőtt részeket, hozzátéve, hogy tényleg másodpercek kérdése a művelet. Maga a tőfedő spray egyébként pont egyike azoknak a lenövéskezelőknek, amelyet korábbi összefoglaló anyagunkban mi is ajánlottunk. Longoria, aki a L’Oreal Paris nagykövete, tapasztalt felhasználóként mutatta be: tényleg csak néhány mozdulattal visszatérhet a tövek területén is a festett, sötétbarna hajszínéhez, most pedig még eggyel tovább lépett.

Egy újabb fantasztikus videóval jelentkezett, de ezúttal nem házi közvetítéssel, hanem „profi munkával”, amelyet a L’Oréal Paris tett közzé a közösségi médiában. A szépségiparban egyedülállóként egy olyan reklámfilmet posztoltak, amelynek a márka szépségnagykövete, Eva Longoria nem csupán szereplője, de egyben rendezője is, ráadásul saját maga vette fel azt az okostelefonjával, az otthonában.

Az amerikai színésznő nem riad vissza a karantén okozta korlátoktól, sőt, megmutatja, hogy a L’Oréal Paris Excellence Créme hajfestékek segítségével hogyan hozhatja ki hajszínéből bárki a legjobbat.

Láttad már?

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás