Eva Longoria újabb mesteri hajvideóval jött ki

2020. május 07.
A L’Oréal Paris a szépségiparban egyedülállóként egy olyan reklámfilmet tett közzé a közösségi médiában, amelynek a márka szépségnagykövete, Eva Longoria nem csupán szereplője, de egyben rendezője is.

Nemrég osztottuk meg veletek a Született feleségek sztárjának egyik vidám hangulatú, a privát Instagram-profilján megosztott videóját, amelyen azt szemlélteti, hogy hogyan tudja a lenövését befedni egy praktikus L’Oréal Paris Magic Retouch fedőspray-vel pillanatok alatt.

Eva Longoria

A közel 8 milliós követőtáborral rendelkező, 45 éves színésznő magabiztos kézzel fújta le a lenőtt részeket, hozzátéve, hogy tényleg másodpercek kérdése a művelet. Maga a tőfedő spray egyébként pont egyike azoknak a lenövéskezelőknek, amelyet korábbi összefoglaló anyagunkban mi is ajánlottunk. Longoria, aki a L’Oreal Paris nagykövete, tapasztalt felhasználóként mutatta be: tényleg csak néhány mozdulattal visszatérhet a tövek területén is a festett, sötétbarna hajszínéhez, most pedig még eggyel tovább lépett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💆🏽‍♀️ Our beloved spokes @evalongoria is BACK! 💥 Watch how she colors her hair with RESPECT from the comfort of her own home using the legendary Excellence Crème triple care hair color from #LOrealParis. Yes, the impeccable rich color covers all of her greys, even the stubborn ones. And… No touchups! What you see is what you get! If it’s your first time coloring your own hair, don’t worry! Eva is here to guide you step by step! Show us your gorgeous at home hair color using the hashtag #ColorWithRespect 🎨 Product Used : Excellence Crème – Shade 4 Original concept by @mccann_paris Beauty Team

L’Oréal Paris Official (@lorealparis) által megosztott bejegyzés, Máj 1., 2020, időpont: 8:58 (PDT időzóna szerint)

Egy újabb fantasztikus videóval jelentkezett, de ezúttal nem házi közvetítéssel, hanem „profi munkával”, amelyet a L’Oréal Paris tett közzé a közösségi médiában. A szépségiparban egyedülállóként egy olyan reklámfilmet posztoltak, amelynek a márka szépségnagykövete, Eva Longoria nem csupán szereplője, de egyben rendezője is, ráadásul saját maga vette fel azt az okostelefonjával, az otthonában.

Az amerikai színésznő nem riad vissza a karantén okozta korlátoktól, sőt, megmutatja, hogy a L’Oréal Paris Excellence Créme hajfestékek segítségével hogyan hozhatja ki hajszínéből bárki a legjobbat.

Láttad már?

Fotó: Getty Images