Az első mobil ujjtámaszokhoz passzoló, instant körömmatrica

2020. szeptember 10.
A legmenőbb mobiltelefonos kiegészítők sorában dobogós helyen szerepelnek az ujjtámaszok, amelyeket egy PopGrip nevű amerikai cég most új szintre emelt. Saját, dizájnos darabjaival harmonizáló, instant körömlakkmatrica készletekkel együtt kínálja őket a beautyérzékeny felhasználóknak.

Vannak cserélhető tetejű, letisztult, ékszerszerű vagy éppen nagyon stílusos ujjtámaszok is, sőt a sokoldalúságot kedvelőknek ma már cserélhető tetejű verziók is.


A PopSockets az apró kis mobilfogantyúk és telefonos kiegészítők terén jól csengő név, de úgy tűnik, a márka nem akart itt megállni. Nemrég jött ki friss ujjtámasz-manikűr kombójával, amely első ezen a területen a piacon.

A PopSockets Nails nevű bevezetéssel kiterjesztették fennhatóságukat a beautyszektorra is, ugyanis a dizájnos ujjtámaszaikhoz színben, mintában harmonizáló manikűrkészleteket csomagolnak. A Mani Phoni kollekció egy sor látványos, feltűnő és letisztultabb verziót sorakoztat fel, mind ujjtámaszok, mind pedig a csupa prémium-alapanyagból készülő, a körömmatricaszerű press-on manikűrszett esetében.

Az eredmény pedig önmagáért beszél, a kampányfotók alapján egészen káprázatos kombinációk születtek azok számára, akik a mobilozás során teljes harmóniát szeretnének mobilos kiegészítők és manikűr terén.

Láttad már?

A készlet 15 egyedi mintával lesz kapható, lesz köztük csillagos ég, fémes rózsaszín arany, rózsás és opálos hatású is. A tervek szerint lesznek szezonális stílusok és ünnepi kapszula kollekciók is – Halloweentól kezdődően.