A legmodernebb arctisztítók: találd meg te is az igazit!

2020. október 13.
Izgalmas, újszerű textúrákról és a legújabb arctisztítók hadáról nemrég számoltunk be nektek. Az alábbiakban a kedvenceinket gyűjtöttük össze nektek!

Korábbi cikkünkben szakértőnktől megtudhattátok: ha nem a megfelelő tisztítóhoz nyúlunk, akkor akár még nagyobb kárt is tehetünk vele, mintha semmit sem használnánk. Ilyenkor ugyanis megbomlik a bőrszerkezet egyensúlya, a bőrfelszín kiszárad, ellenállóképessége csökken, ekcéma, pattanások, gyulladások és allergiás reakciók alakulhatnak ki.

Míg a normál és a száraz bőr inkább a hidratáló összetevőkben gazdag, krémes illetve olajos állagú tisztítókat kedveli, a zsíros, kombinált bőr jobban tűri a habzó, gél vagy folyékony állagú textúrát. A kifejezetten érzékeny, rosaceára hajlamos bőrhöz az illat-, parabén- és adalékanyagoktól mentes termékek számítanak a jó választásnak.

Olvass tovább!

Ha pedig a tettek mezejére lépnél, és a legizgalmasabb, új arctisztítók között keresnéd a hűséges „napi társadat”, következzen a mi ajánlatunk!

L’Occitane Shea 3 az 1-ben arctisztító víz, 5450 Ft

Ez a sheakivonattal dúsított, hidratáló 3 az 1-ben tisztítóvíz eltávolítja a sminket, miközben előkészíti a bőrt az arcápolási rutin következő lépéseire. Minden bőrtípusra ajánlott.

Foreo Cleansing Foam, 15 900 Ft

Mikrohabos, krémes állagú arctisztító, amely bőrmegújító aminosavakat és E-vitamint is tartalmaz.

Neogence Hialuronsavas hidratáló arclemosó, 6990 Ft

Hidratáló, krémes arclemosó, mely jó választás az érzékeny bőr számára is. Parabén-, szója-, és illatanyagmentes.

Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil, 13 000Ft

Az olajos formula táplál, miközben a benne található jázminvirág-kivonat és a botanikai olajok keveréke jól oldja a szennyeződést és a sminket is.

Láttad már?

Naobay Kiegyensúlyozó zselés arctisztító tej, 4 432 Ft

Az argán olajat is tartalmazó géles formula a kezünkben, vízzel érintkezve lágy tejjé alakul. 99,15%-ban természetes összetevőket tartalmaz, normál és kombinált bőrre ajánlott.

Vichy Pureté Thermale Arctisztító hab, 3 990 Ft

Krémes, szappanmentes, habzó formula, amely az ásványi anyagokban gazdag termálvíz erejével táplál. Ragyogóvá teszi a bőrt.

Narüko Pórustisztító peeling gél, 3 990 Ft

Megoldás lehet a problémás bőrre ez a gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású, teafaolajjal gazdagított pórustisztító gél, mely segít megakadályozni a pattanások kialakulását.

Kiehl’s Herbal-Infused Micellar Cleansing Water, 8700 Ft

A micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket, így nagyon hatékonyan működnek. Ez a lemosó remekül tisztít, miközben táplál és hidratál is.

La Roche-Posay Effaclar Arctisztító krém, 4 360Ft

Egy új krémes formula, amely finoman illeszkedik arcunkhoz tisztítás közben. Komfortérzetet nyújt az akné elleni kezelésektől megviselt bőrnek. Szappan-, és illatmentes.

Fotó: Getty Images

Ezt a cikked a Marie Claire májusi lapszámában is megtalálod!