Tóp színűtől a szaténos feketéig: a tél legtrendibb körömszínei

2020. december 01.
A telet alapvetően nem a színek és a csillogás jellemzi – éppen ezért érdemes a körmünket vidám színekbe, és különleges textúrákkal kicsit izgalmasabbá tenni!

Szaténfényű fekete

A különleges felszínű körömtrendek már egy ideje kirobbanthatatlanok a trendpalettáról, a matt körmök mellett a szaténfény is ilyen. Idén télen úgy tűnik, a szatén manikűrök közül kiemelkedik a fekete színű, ami a legegyszerűbb outfitet is fel fogja dobni!

Holografikus

A holografikus manikűr bármilyen szettnek jól áll, és akár a rövid körmöket is mutatóssá képes varázsolni, ráadásul saját magunknak is igen egyszerűen fel tudjuk festeni az ilyen lakkokat. Karácsonyra vagy a szilveszteri partira nincs is jobb választás ennél!

Alpesi hó

A hófehér, minimalista körmökkel egyszerűen nem lehet mellélőni. Idén a manikűr fantázianeve az alpesi hó – ez is arra utal, hogy 2020-ban nem a törtfehér árnyalatok a legmenőbbek, hanem a szűz, érintetlen havas tájat megidéző hófehér. Ünnepi alkalmakon komplexebb szett részeként, hétköznapokon fehér pulóverrel lehet tökéletes kiegészítő.

Kékesszürke

Se nem kék, se nem szürke ez a trendi árnyalat, amely úgy tűnik, idén télen többünk körmein fog landolni. Lehet matt vagy klasszikus, mintás vagy szimpla, végre egy olyan szín, amit eddig még nem nagyon mertünk a körmünkre tetetni! Farmer ruhadarabok mellé jolly joker!

Tóp

A tóp egy ideje már a nude árnyalatok egy fajtájaként benne van a legnépszerűbb körömtrendek között. Ha a munkahelyünk nem engedi meg az extrább manikűrt, vagy az egyszerűség hívei vagyunk, akkor idén télen sem fog csalódást okozni ez a szolid, meleg, mégis elegáns árnyalat!

Olvass tovább!