Eva Mendes szálbehúzással sokkolta az internet népét

2020. december 02.
Hét, nyakába tűzött tűvel posztolt képet az év legjobban kereső női színésze, Eva Mendes. A technika neve szálbehúzás, aminek legtöbbször csak az eredményét szoktuk látni a hollywoodi sztárok esetében, most viszont Evának hála benézhettünk az orvosi rendelő ajtaja mögé is.

Eva Mendes nem veti meg a szépészeti beavatkozásokat. Egyik barátnője új szépségszalont nyitott, és ő maga tesztelte a szálbehúzásos kezelést. Persze ahogyan az az arckezelésekkel kapcsolatos témákban lenni szokott, most is kapott hideget-meleget Ryan Gosling felesége. Egyesek kommentje arról szólt, hogy mennyire fájdalmasnak néz ki a kezelés, mások azt hitték, hogy ez valami ősi akupunktúrás beavatkozás, megint mások pedig a természetes szépség mellett demonstráltak.

Mendest viszont valószínűleg cseppet sem érdeklik a szálbehúzás ellenzői, és valahol még szimpatikus is, hogy felvállalja, az arcán nem minden a természet ajándéka. Mendes valószínűleg kínosan ügyel a mennyiségekre és az arányokra, mert nem szoktuk eltorzult, nagyon megváltozott arccal látni.

A szálbehúzásos technika egyébként egy arcfiatalító kezelés, gyakran alkalmazzák a nyak és arckontúr területein, mert az ottani megereszkedésen képes segíteni, így feszesíteni, fiatalítani a megjelenést. Olyan esetekben alkalmazzák a szálbehúzást, amikor a megereszkedés mértéke enyhébb, és a saját kollagéntermelés mellett tudja kifejteni feszesítő hatását.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!