Szilveszter éjszakáján debütálnak Jennifer Lopez arckrémjei

2020. november 19.
Nők sokasága találgatja világszerte, hogy vajon mi az énekesnő időtálló szépségének titka. Jennifer Lopez J. Lo Beauty névre keresztelt saját márkáján keresztül most egy sereg bőrápolási termékkel veszi kezelésbe más nők bőrét is.

Ez az év nagy eséllyel a legtöbb ember számára nem lesz kimagasló pozitív élmények terén, ugyanakkor tény, hogy a víruskrízis szépség téren azért nem fojtotta el csírájában az összes „friss hajtást”. Bár sok márka megsínylette a 2020-as évet, azért nagyon sok új bevezetésnek is örülhettünk, amelyek között sztárok is jelentkeztek saját szépségújdonságaikkal, köztük Rihanna, Lady Gaga vagy éppen Selena Gomez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JLO BEAUTY (@jlobeauty) által megosztott bejegyzés

A sorba most beállt az eddig illatok terén aktív Jennifer Lopez is, akinek időtálló szépsége hosszú évek óta állandó téma a sajtóban. Ha a ragyogó arcbőrének pontos titkát nem is osztja meg, de egy komplett új bőrápolási sorozattal jön ki, mégpedig egészen pontosan az idei év végén, és a 2021-es év elején. A szilveszter éjszakáján debütáló J. Lo Beauty arcápolási termékekhez már egy beharangozó videó is elkészült, amelyet az énekesnő az Instagram-oldalán osztott meg.

Kattints tovább!

 

A videóban Jennifer a vízben pózolva mutatja meg ragyogó bőrét, a posztban pedig több részletet is elárult. „Mindez nemcsak egy szenvedélyből fakadó projekt, hanem egy 30 éves álom megvalósulása. Alig várom már, hogy megosszam veletek a bőrápolással kapcsolatos titkaimat!” A J. Lo Beauty termékeit január 1-jén éjféltől szerezhetik meg a rajongók, de az előzetes regisztráción keresztül már korai hozzáférést is biztosíthatunk magunknak az ünnepek előtt.

Az 51 éves énekesnő nem először kacérkodik a szépségiparral, láthattuk már egy sikeres sminkkollekciós együttműködésben az Inglottal, míg a sztárparfüm franchise-ának értékét mintegy 2 milliárd dollárra becsülték nem sokkal a tavaly piacra dobott, 25. parfümjének bevezetése előtt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JLO BEAUTY (@jlobeauty) által megosztott bejegyzés