Elkapkodták az össze Drake-illatú gyertyát

2020. december 21.
Ma már szinte nincs olyan terület, amit a hírességek ne aknáznának ki. Az illatok terén is aktívak, a parfümök mellett a gyertyapiacot is becserkészik szép lassan.

A kanadai rapper Better World Fragrance House néven indította útjára első saját illatgyertyamárkáját – egyből a luxus szegmensben. A híresség júniusban már megszellőztette a hírt, mégpedig az Instagram-sztorijában. Az Aubrey Drake Graham néven született torontói zenész híres arról, hogy szereti a drágát, a szépet és a minőséget, és most úgy tűnik, maga is kész versenybe szállni az ennek megfelelő luxustárgyakat kínáló márkák között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

REVOLVE (@revolve) által megosztott bejegyzés


A @betterworldfragrancehouse épp időben, a karácsonyi szezonban elő is jött „5 ultraluxus illatgyertyával”, amelyet a Revolve magazinnal együttműködésben szépen promotáltak is a tengerentúlon. Bár a márka önállóan még nem értékesít, a magazin weboldalán kínált induló raktárkészletet szinte azonnal elkapkodták az illat- és/vagy Drake-rajongók.

drake gyertya

Drake illatú otthon?

A kollekció öt illata közül állítólag a 80 dolláros, vagyis több mint 23 ezer forintos Carby Musk a „gyöngyszem” – amelyről már röviden mi is hírt adtunk –, mégpedig azért mert „Drake-illatú”, tehát arra az illatra hajaz, ami magát Drake-t is körbelengi a hétköznapok során. Pézsma, borostyán, kasmír és bársony jegyek alkotják az énekes aláírásával díszített gyertyát, kifejezetten extrovertált, merész típusoknak megálmodva.

Kattints tovább!

Nagy konkurense a családon belül a Sweeter Tings gyertya lehet, amely egy „addiktív és nosztalgikus, keleties” illat a weboldal szerint – bergamott, citromhéj, rózsa, cédrusfa és puha pézsmás jegyekkel. A két nagyágyúról, és három, szintén izgalmas társáról többet is megtudhattok a sztár márkájának oldalán, igaz, azt, hogy mikor is kezdik hivatalosan is árusítani őket, azt egyelőre még nem…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

O V O 🦉 N I A G A R A (@ovoniagara) által megosztott bejegyzés

Fotó: Getty Images