Saját sminkekkel jött ki az egykori kosaras luxusparfüm márkája

2020. szeptember 07.
Az egykori svéd kosárlabdás, Ben Gorham által alapított Byredo luxusparfümmárka rakétaként lőtt ki. A minimalista stílusú illatokból ma már 71-ért rajonghatunk, de a brand ennél is tovább megy. Saját sminkkollekcióval jött ki – a jellegzetes letisztult stílusjegyeiket meg nem hazudtolva.

A 2006-ban Ben Gorham által alapított uniszex parfümmárka szinte példátlan siker, amely a skandináv minimalista jegyeivel, a végletekig kimaxolt minőségi alapanyagokkal, dekadens, kiszámíthatatlan új illatokkal és fantázianevekkel tette le a kézjegyét a modern parfümiparban. Mára 71-féle illatot jegyeznek a Byredo-házon belül, amelyek között rövid idő alatt ikonikussá vált parfümök is szerepelnek: ilyen a Bal d’Afrique, a Blanche, a Mojave Ghost vagy a Rose of No Man’s Land.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

mika for @voguemagazine sept using @officialbyredo makeup shot by @carlijnjacobs . styling @imruh beauty @isamayaffrench hair @shioritakahashi ad @lucas_lefler casting @felicitywebb thank you @nicburdekin

Isamaya Ffrench (@isamayaffrench) által megosztott bejegyzés, Szept 3., 2020, időpont: 3:43 (PDT időzóna szerint)

De a gigasiker hátterében erős lábakon ott állnak a márka illatgyertyái és fürdőszobai kiegészítő termékei, amelyek lassan a világ összes metropoliszában kötelező tartozéknak számítanak egy-egy felkapott fodrászszalonban, vagy egy ultramodern hipszterotthonban. A skandináv illatház sminkkollekciójában természetesen profi kezek is közreműködtek, a márka Isamaya Ffrench brit sminkmestert kérte fel szakmai tanácsadónak.

Láttad már?

A sorozat színei, a csomagolás egyaránt felnőtt a szokatlan vagy épp jellegzetes Byredo-stílushoz. Elképesztően hűvös árnyalatú rúzsok, szemhéjfestékek és szempillaspirálok kacsintanak ki a kezdőkollekcióból, de azért a terméknevek sem épp megszokottak. Destroyer, Syren, Space Black (romboló, szirén, űrfekete) néven dobbantanak nagyot a nemzetközi szinten is vezető kozmetikai laborokból kikerülő sminkújdonságok.

Teljesen vegán makeup-sorozat, ahol sokféle kétes összetevőt feketelistára tettek. A minőség tekintetében az is biztos, hogy a jól pigmentáltság, a könnyű viselhetőség is nagy szerepet kapott a minőség és a zseniális, sikkes „outfitek”, vagyis a csomagolások mellett. A sminkkollekció egyébként várhatóan október 1-jétől lesz elérhető a márka oldalán, mégpedig körülbelül 30-96 dolláros áron, terméktől függően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coming soon Byredo Makeup Collaboration with Isamaya Ffrench 01.10.2020 Stay in the know, sign up. Link in bio #Byredo #ByredoColour

BYREDO (@officialbyredo) által megosztott bejegyzés, Aug 24., 2020, időpont: 12:02 (PDT időzóna szerint)