Nem szokványos őszi illatok a lakásba

2020. szeptember 21.
Szerecsendiós-kardamomos, mézes-gyömbéres vagy éppen vajas aromájú pirított pekándió – bloggerünk, PandArte elhozta nektek kedvenc őszies illatú gyertyáit.

Az én kedvenc évszakom az ősz, főleg az indián nyár része. Annyira színes és illatos tud lenni egy-egy ilyen nap, hogy legszívesebben bezárnám egy üveggömbbe örök emlékként, hogy mindig velem legyen! Ildi gyertyáival a kedvenc évszakom finomságait az otthonunkban is meg tudom idézni – mutatom is a GreenWay Candle újdonságait!

 

Igazi feltöltődés otthon

„A 2020-as őszi kollekció tervezése során az volt a legfontosabb szempont, hogy az egyedi illatkompozícióknak köszönhetően az otthoni feltöltődés, pihenés minél nagyobb szerephez juthasson. Az emberek többsége idén tavasszal sok időt töltött otthon, majd következett egy nagyon rövidke nyár, és hirtelen beköszöntött a szeptember. Szeretnénk az idei felgyorsult év őszi hónapjait a Greenway gyertyák és illatok által egy picit lassítani, egy picit jobban közelebb hozni. A kollekció darabjai újra elhozzák a pihenést és a kellemes feltöltődést az otthonunkba” – meséli Ildi, aki idén is gyönyörű és hangulatos fotókat készített a gyertyáihoz.

Finom őszi illatok

Az őszi szójagyertyaillatok: a klasszikus kedvenc, a Pumpkin Spice sok fahéjjal, szerecsendióval és kardamommal. Ez az őszi sütőtökös ételek fűszereinek illata mindig feldobja a hangulatot. A Honey Harvest mézes, virágos aroma gyömbérrel, amely az indián nyár napsütéses pillanatait idézi. A Toasted Pecan krémes és vajas illatokat idéz, a sütikedvelők imádni fogják.

 

Óriási és mini

Nagyon tetszik, hogy van extranagyméretű gyertya is igazi gyertyafanatikusoknak, amiben három kanóc ég egyszerre, ezért igazán intenzív élményt nyújt. Hosszú égési idő és sok-sok gyertyafényes óra egy meleg barna árnyalatú üvegcsében!

A minigyertyák különlegessége pedig, hogy akár többféle illat is kipróbálható a Selection boxban, így mindenki könnyen megtalálja kedvencét.

 

Szobaillatosító spray

Amit én még nem próbáltam, de biztos ki fogom hamarosan, az a szobaillatosító permet, amely nem tartalmaz tartósítószereket, színezékeket, hatása viszont akár órákig is tarthat (a helyiség méretétől függően). Bátran használható lakástextileken, párnahuzatokon vagy épp jógaszőnyegen. Azonnal és gyorsan illatosít, igen intenzív az illata.

„A legnépszerűbb illatok: Heart of the City (hársfavirág), Tea Time (fehértea). Szezonális kedvenc a Honey Harvest (gyógynövények mézes illata).”

Ajándéknak is mesések

A GreenWay illatokat ajándékba is lehet adni a szeretteinknek. Nagy kedvencem a Hygge box, amibe két gyertya is választható, ráadásul az őszi kedvencek mindegyikéből összeállítható ez a doboz. Ajándék hosszúszálú gyufa is jár hozzá, mindez egy színes, prémium kartonszalaggal átkötve érkezik.

PandArte

Olvass tovább!