Szemhéjbélyegző – itt a megúszós smink lustáknak!

2020. december 23.
Érdekes koncepciót láthatunk terjedni a neten a webshopokban és a szépségbloggerek tesztjeiben egyaránt. Az instant szemhéjsminket produkáló szilikonfejű bélyegzővel az ígéretek szerint az ügyetlen, a tapasztalatlan és a lusta felhasználók egyaránt lenyűgöző, látványos makeupot készíthetnek.

A Stamp Crease elegáns, méretes applikátorai lényegében egy makeupbélyegzőnek felelnek meg, és egy sminkmester alkotta meg azzal a céllal, hogy ügyfeleinek, pontosabban a sminkrajongóknak segítsen a cut crease sminktrendet követő makeupok megalkotásában. Jack Nogueira a kézre álló, ma már bőszen kopírozott sminkeszköze kifejezetten profi segítség a kezdő sminkelőknek, de az időhiányban szenvedőknek és a lustáknak is jó megoldás a hétköznapokban.

A nyélhez kapcsolódó, a szemhéj domborulatát követő félköríves szilikonfej segítségével pillanatok alatt és könnyedén tudunk létrehozni gyönyörű, változatos színű, feltűnő szemhéjsminket olyan szemhéjpúderekkel, amilyenekkel csak szeretnénk.

sminkbélyegző gumi „fogantyújához” kapcsolódó fej állítólag kifejezetten puha és rugalmas, így a kényelmetlen felviteltől sem kell tartanunk, bár a netes videókat elnézve nem egy könnyen korrigálható műfaj, ha esetleg nem úgy sül el a dolog, ahogyan mi terveztük.

Láttad már?

Az egyméretű Stamp Crease az ígéretek szerint az átlag női szem magasságához és szélességéhez lett tervezve, „így a szemhéjfesték bélyegző mindenki számára megfelelő”, ígérik, ami azért szintén óvatosságra int, hiszen jól tudjuk, hogy igenis nagy különbségek lehetnek a szemhéjfelületek között. És hogy hogyan is kell használni? Pofonegyszerű. Csak fel kell vinnünk ecsettel a glittert, szemhéjfestéket vagy akár szemhéjprimert, -alapozót a bélyegző fejének belső felületére, majd a szemhéjunkra nyomni finoman a pillák tövétől kezdődően.

A látvány önmagáért beszél a fotókon, tesztvideókon, de további nagy előnye a kis beautyketyerének, hogy állítólag szuperkönnyű tisztítani, ráadásul kicsi, praktikus. Akár egy retikülben is elfér, hogy utolsó pillanatban is gyorsan be tudjuk vetni…