A TikTok után a sminktrendekben is tarol a véres Among Us indie játék

2020. október 12.
Az alig pár eurós online játék óriási népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon, különös tekintettel a TikTokra. Még két éve sincs, hogy megjelent, de már a sminkes platformokat is bevette.

Az Among Us játék karrierje úgy indult, mint sok társáé, de idén, valahol útközben megváltozott a 2018-as őszi megjelenés óta. Rekordszámban játszanak folyamatosan az indie játékkal világszerte a mobilokon, a közösségi oldalokon, úgy látszik, mindenhol tarol a jatékmánia. Híres YouTube-erek és streamerek vannak érte oda, újabb és újabb milliókkal feltornászva azok számát, akiknek már minimum „mond valamit” a játék neve.

Miután felkapták, és gigatrenddé léptették elő a rajongók, nem csak a játék- vagy közösségi platformokon kerül középpontba. Egy pillanatig sem gondolnánk, hogy a színes figurákkal és meglehetősen sok vérrel tűzdelt játék valahogy beveszi magát a szépség területére is, pedig úgy tűnik, ez történt. Na, nem azonnal egy saját sminkkollekcióval történt meg az áttörés, hanem kifejezetten a játék szín- és formavilágát idéző kreatívsmink- és körömkreációkkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

red kinda sus tho 😳 among us inspired makeup bc im obsessed

Abby Roberts (@abbyroberts) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2020, időpont: 10:50 (PDT időzóna szerint)

Láttad már?

Az „elkövetők” persze ezúttal is az Instagram smink- és körömbloggerei, valamint a magabiztos kezű, szépségérzékeny felhasználók.

Messze nem utca- vagy irodakompatibilis kreációkra kell itt gondolunk, de mindenképpen sok színnel és izgalmas formákkal találkozhatunk az Among Us témájú szépségposztoknál. Következzen is belőle pár kedvencünk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Among Us nail art ✨ #nailart #nailartist #amongus #amongusnails #amongusnailart #disguisedtoast #halloweennails #gamernails #crystalnails #infinitynails #youngnailsinc #amongusfanart

Amanda Dijk (@amandarealize) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2020, időpont: 7:41 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tried something new #amongus #amongusmakeuplook #amongusmakeup

Sana Maisnam (@sana_meisnam) által megosztott bejegyzés, Okt 11., 2020, időpont: 3:31 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨ᴀᴍᴏɴɢ ᴜꜱ✨ 𝐮𝐬𝐞𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬 • eyeshadows: @makeuprevolution forever flawless birds of paradise • mascara: @maybelline the colossal waterproof • brows: @wibopl eyebrow pomade in soft brown • lashes: aliexpress 6D mink lashes style 017 • eyeliner: @evelinecosmetics celebrities eyeliner in black • foundation: @maybelline superstay 24h 07 classic nude • concealer: @catrice.cosmetics camouflage cream concealer, @evelinecosmetics art scenic 04 light • lips: @lovelykosmetyki k-lips neutral beauty 𝐭𝐚𝐠𝐬: #makeup #makeupartist #makeuplooks #makeupideas #makeuprevolution #makeupoftheday #makeuplife #amongus #amongusmemes #amongusfanart #amongusart #amongusmakeup

☁️ 𝖕𝖆𝖙𝖙𝖎𝖊 🌙 (@pattiexmua) által megosztott bejegyzés, Okt 10., 2020, időpont: 11:59 (PDT időzóna szerint)