Trendszetter: találd meg a tökéletes highlightert

2020. december 02.
Az utóbbi években vezető sminktrenddé forrta ki magát a makulátlan, ragyogó bőr, amelynek elérésében a leghűségesebb társunk többek között a megfelelő árnyalatú highlighter. Következzen egy kis ízelítő a novemberi lapszámunk Trendszetter rovatából.

Ahogyan a bőrápolásban is a természetességre, úgy a sminkelés terén is egyre inkább az egyszerűségen és a letisztultságon van a hangsúly. Azért is válhattak ilyen népszerűvé ezek a kis csillogó csodák, mert pont azt a nüansznyi pluszt adják a sminknek, amelytől az kicsit különlegesebbé válhat. A textúrák, árnyalatok, finishek között bőven van lehetőségünk válogatni, de legyünk óvatosak: itt is érvényes az az alapszabály, hogy a kevesebb több. A higlihgterrel ugyanis könnyen túlzásba lehet esni.

tökéletes highlightert

Folyékony arany

A L’Oréal Paris Glow Mon Amour Higlighterét több színben is beszerezhetjük. A folyékony textúrával azért is jó dolgozni, mert könnyebb kisebb mennyiséget felvinni belőle a bőrre, és valamivel szebben eldolgozható, mint a porállagú társai. Ha pedig egységes, de egészen minimális csillogásra vágyunk, keverjünk belőle az alapozónkhoz egy leheletnyit. Az meg már csak hab a tortán, hogy a különböző illatok között is válogathatunk.
4499 Ft

Láttad már?

Multipakk

A paletták szerelmesei számára is egy javaslatunk: a profi sminkesek inspirálta Dior Backstage kollekció legújabb darabjai közül a Glow Face Palette a csillogó highlighteren túl csodás pirosítókat is tartalmaz. Így ha csak ezt az egy apró sminkterméket csúsztatjuk be a táskánkba, akkor is másodpercek alatt felfrissíthetjük vele a sminkünket.
16 490 Ft

Exkluzív ragyogás

A Shiseido Aura Dew univerzális highlightere is szerepel a kívánságlistánkon, amely egyébként szintén több színben kapható. Ez a pöttöm kis mestermű amellett, hogy csodás ragyogást kölcsönöz az orcának, gyönyörűen mutat szemhéjfestékként is. Ha pedig még bátrabbak vagyunk, akár az ajkainkra is tehetünk belőle. Igazán elegáns, exkluzív darab.
11 000 Ft

Tejben-vajban

A highlightereket gyönyörűen alkalmazhatjuk akár az egész testünkre is. Ha nem akarunk azzal bíbelődni, hogy magunk keverjük bele a megfelelő mennyiségű highlightert a testápolónkba, a Tom Ford csillogó olaját is beszerezhetjünk, amelyet gyorsan és könnyen vihetünk fel a bőrre. A kulcscsontot különösen érdemes kiemelni vele.
28 990 Ft

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images