Jönnek a szeplőapplikátorok

2021. március 24.
Az utóbbi három-négy évben a vezető szépségtrendek közé tartozott a szeplő, amelyet a közösségi médiában sokan egészen őrült módon rajzoltak az arcukra. Szerencsére most már itt vannak a professzionális megoldások is.

Talán még emlékeztek arra, hogy többször is beszámoltunk nektek a különböző, néha egészen őrült szeplőapplikációs „házi” megoldásokról. Az Instagram és a TikTok dzsungelében rengeteg felhasználó oldja meg kreatívan a kérdést, van, aki fogkefével spricceli, van, aki ceruzával rajzolgatja, vagy épp tussal dolgozik. Sőt, akad példa olyanra is, aki hajtőfesték segítségével viszi fel az apróbb, nagyobb pöttyöket az arcára.

Most olyan termékeket mutatunk, amelyeket kifejezetten az élethű szeplők rajzolásához alkottak meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BEAUTY NEWS (@beautynewsofficial) által megosztott bejegyzés

Nagyon sikkes és csajos csomagolást kapott a Lime Crime Freckle Pen névre hallgató terméke. Kétféle árnyalatban érhető el: kakaó és borostyán. A vegán és állatkísérlet-mentes termék applikátorával nagyon könnyen tudunk dolgozni, és természetesen itt is a tiszta bőrre kell felvinnünk a pöttyket a napcsókolta, egyenletes hatás érdekében. A természetesebb eredményért az ujjbegyünkkel egy kicsit el is satírozhatjuk a pöttyök széleit – javasolja a gyártó.

A Sephora-rajongóknak a Freck XL neve ismerős lehet, itt közepesen sötét és közepesen világos árnyalatok közül választhatunk (plusz van egy természetes finishtermék). Ráadásul kétféle kiszerelés is létezik, egy apró, praktikus a finishterméknél, és a nagyobb, gazdaságos a festékeknél. A csomagolás itt kevésbé sikkes, de cserébe egészen meggyőző visszajelzéseket találunk a termékről, a közel ötcsillagos értékelés pedig magáért beszél. A világ első, kifejezetten szeplőkozmetikumait kínáló cég nagyon büszke a Freck OG termékére is. Azt állítják, hogy csupa természetes összetevő segítségével készül, emellett tartós, nem mellesleg pedig a legjobb termék a piacon műszeplő kategóriában. Azok kedvence lehet, akik élethű hatást, építhető textúrát és gyors megoldást keresnek.szeplot-oll

És hoppá, még egy ceruzás megoldás, a vegán és kegyetlenség-mentes Missguided Frecks appeal „szeplőtolla” szintén az eredetinek tűnő pöttyöket lövi be célként. Helyes, természetesnek tűnő szeplőket ígér az arcon, orron. Ennek a filctollas megoldásnak az előnye, hogy tiszta bőrön és sminkelt arcon is használhatjuk. Mindezt másodpercek alatt, praktikusan.

Olvass tovább!