A világ top 3 szépségápolási márkája

2021. május 05.
Kijött a leggyakoribb beautykeresések alapján a legkeresettebb márkákat összegző Lookfantastic lista. A dobogósok közé idén a The Ordinary, a Neutrogena és a Foreo jutott be.

A Lookfantastic szépségápolási e-kereskedelmi oldal nem aprózza el, ha a pontos adatok alapján meghatározott legnépszerűbb szépségmárka kikiáltásáról van szó. A portál online kutatásában a fogyasztók számára legizgalmasabb bőrápolási brandeket keresték, ehhez pedig több tízmilliós kereséseket vetettek össze. A győztes idén a már kultmárkának számító The Ordinary, amelynek nevére 37 060 000-szor kerestek rá globálisan az utóbbi 12 hónapban.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Ordinary, NIOD, & more. (@deciem) által megosztott bejegyzés

A bőrápolási szektor is egyre népszerűbb, és a fogyasztók is egyre „profibbak”, egyre inkább tisztában vannak a bőr egészségének és egy jó bőrápolási rutinnak a fontosságával, és persze ezzel párhuzamosan több időt szánnak azoknak a termékeknek, márkáknak a feltérképezésére, amelyet kinéztek.

Márpedig új, izgalmas márkák szinte hetente bukkannak fel, a kínálat pedig tényleg zavarbaejtő mára. Ennek ellenére vannak jól, és jó sokaknak bevált nagy kedvencek.

Lássuk idén kik is azok?

Első helyen a néhai Brandon Truaxe által 2016-ban elindított The Ordinary áll, az összetevők fontosságára nagy hangsúlyt helyező márka után pedig a lassan nagy „öregnek” számító Neutrogena vetette meg a lábát. A harmadik helyet a svéd beauty-tech cég, a Foreo vitte el az Eucerin elől.

Mutatjuk, hogy mely márkák állnak még az élen, és melyik mennyi nemzetközi szintű kereséssel.

borapolas-markak

Forrás: Stylist.co.uk

Láttad már?