A hét szépséghíre: jön a Jóbarátok sminkkollekció!

2020. szeptember 21.
A tematikus és a kollaborációs kollekciók megjelenésével kapcsolatban megszokhattuk, hogy mindig izgalmas sorozatokkal igyekeznek kijönni a szépségmárkák. A Revolution x Friends kollekcióját tényleg egy sorozat, a Jóbarátok ikonikus szereplői ihlették. Szerintünk mindent visz!

A Jóbarátok sorozat a mai napig az egyik legnépszerűbb sitcom, sokmilliós rajongótáborral világszerte, és habár már rég nem fut a tévében, de a forgatások idején a 20-as, illetve 30-as éveiben járó szereplők még most is a rajongók nagy kedvencei.

Ettől függetlenül meglepő, mégis nagyon üdítő választás az Ulta Beautyn elérhető Revolution új sminkkollekciójának témaválasztása. A Harry Potter, Rihanna, Lady Gaga, Star Wars kortárs makeup-kollekciók dzsungelében igazi élmény felfedezni egy hasonló sitcomklasszikust.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revolution Makeup (@makeuprevolution) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2020, időpont: 10:02 (PDT időzóna szerint)

De lássuk, mire is számíthatunk a most megjelent sminksorozatban. Rachel, Phoebe és Monica, vagyis a show ikonikus női szereplőinek szentelt szemhéjpúder-paletták (12 dollár) és rúzsok alkotják a kollekciót – na és például olyan hangzatos nevű szájfények, mint Joey, Chandler és Ross. Ezen belül helyet kapott egy Jóbarátok Limitless paletta is, amely összesen huszonhét árnyalatot tömörít, a sorozat különböző karaktereiről elnevezve, a mellékszereplők neveit is felsorakoztatva.

Láttad már?

A női szereplőkről elnevezett paletták, például a Phoebe esetében persze egy csomó bennfentes árnyalatnévvel találkozhatunk: így a halvány rózsaszínű Büdös macskával, a lágy narancssárga Homárral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revolution Makeup (@makeuprevolution) által megosztott bejegyzés, Szept 20., 2020, időpont: 4:11 (PDT időzóna szerint)

A kollekció rúzsai 8 dollárba kerülnek, köztük a bogyós gyümölcs színű Phoebe, a nude-pink Monica és a mályva árnyalatú Rachel. A márka alapítója egyébként azt nyilatkozta, hogy a karakterek részletes elemzésével, vagyis az ikonikus szereplők modorának, sminkjének és személyiségének megvizsgálásával döntöttek arról, melyik árnyalat milyen fantázianév alatt fut majd.