A hét szépséghíre: jön a Jóbarátok sminkkollekció!

2020. szeptember 21. |

A tematikus és a kollaborációs kollekciók megjelenésével kapcsolatban megszokhattuk, hogy mindig izgalmas sorozatokkal igyekeznek kijönni a szépségmárkák. A Revolution x Friends kollekcióját tényleg egy sorozat, a Jóbarátok ikonikus szereplői ihlették. Szerintünk mindent visz!

A Jóbarátok sorozat a mai napig az egyik legnépszerűbb sitcom, sokmilliós rajongótáborral világszerte, és habár már rég nem fut a tévében, de a forgatások idején a 20-as, illetve 30-as éveiben járó szereplők még most is a rajongók nagy kedvencei.

Ettől függetlenül meglepő, mégis nagyon üdítő választás az Ulta Beautyn elérhető Revolution új sminkkollekciójának témaválasztása. A Harry Potter, Rihanna, Lady Gaga, Star Wars kortárs makeup-kollekciók dzsungelében igazi élmény felfedezni egy hasonló sitcomklasszikust.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revolution Makeup (@makeuprevolution) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2020, időpont: 10:02 (PDT időzóna szerint)

De lássuk, mire is számíthatunk a most megjelent sminksorozatban. Rachel, Phoebe és Monica, vagyis a show ikonikus női szereplőinek szentelt szemhéjpúder-paletták (12 dollár) és rúzsok alkotják a kollekciót – na és például olyan hangzatos nevű szájfények, mint Joey, Chandler és Ross. Ezen belül helyet kapott egy Jóbarátok Limitless paletta is, amely összesen huszonhét árnyalatot tömörít, a sorozat különböző karaktereiről elnevezve, a mellékszereplők neveit is felsorakoztatva.

Láttad már?

A női szereplőkről elnevezett paletták, például a Phoebe esetében persze egy csomó bennfentes árnyalatnévvel találkozhatunk: így a halvány rózsaszínű Büdös macskával, a lágy narancssárga Homárral.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revolution Makeup (@makeuprevolution) által megosztott bejegyzés, Szept 20., 2020, időpont: 4:11 (PDT időzóna szerint)

A kollekció rúzsai 8 dollárba kerülnek, köztük a bogyós gyümölcs színű Phoebe, a nude-pink Monica és a mályva árnyalatú Rachel. A márka alapítója egyébként azt nyilatkozta, hogy a karakterek részletes elemzésével, vagyis az ikonikus szereplők modorának, sminkjének és személyiségének megvizsgálásával döntöttek arról, melyik árnyalat milyen fantázianév alatt fut majd.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez make up

Profi tippek egy ragyogó őszi sminkhez