A konfetti szemhéjsmink lesz a nyár őrülete

2021. május 21. |

A jó idő és a nyitás reménye a bulihangulatot is óvatosan visszahozza – ez pedig nemcsak az öltözködésünkben, de a sminkekben is visszaköszön. Az idei nyár egyik feltűnő trendje a konfetti szemhéjsmink lesz.

Senkinek nem kell elmagyarázni, hogy a konfetti az ünnep szimbóluma, aminek színes látványa szinte automatikusan mosolyt csal az arcunkra – és ha már így van, miért ne rajzolhatnánk oda? A konfetti szemhéjsminkhez nincs egyébre szükség, mint szemhéjalapozóra, színes szemhéjtusra vagy szemceruzára, némi türelemre és minimális kézügyességre, hogy lehetőség szerint szimmetrikusan szülessenek meg a kisebb-nagyobb színes pöttyök. Aki szeretné, a szívárvány valamennyi árnyalatát megfestheti, de két-három színnel is tökéletesen működik a smink – a konfetti smink ugyanis nem zárja ki a visszafogott, elegáns játékosságot. Aki inspirációra vágyik, keresse a #dotmakeup, #confettimakeup hashtageket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💄 (@pomadkablog) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

meg ♡ (@megbrt_) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rita Wolkotrub (@marvorista) által megosztott bejegyzés

Forrás: Popsugar Fotó: Instagram

Olvasd el ezt is!

Ilyen a tökéletes sportsmink

Ilyen a tökéletes sportsmink

Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen a héten a sportolás közben viselt smink elkészítéséhez ad nektek hasznos tippeket.

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

4 érv, amiért ne hagyd ki a tonikot a rutinodból arc

4 érv, amiért ne hagyd ki a tonikot a rutinodból