A gyűjtők álma lett a Chanel új kollekciója

2021. július 12.
A No5 100. születésnapját egészen magas szinten ünnepli a Chanel. A No5 Factory kollekció keretében például olyan rendhagyó és persze csodaszép termékekkel jöttek ki, amiktől még a limitált szériás beautytermékekre vadászó kollektorok álla is leesik.

Ez az év egészen különleges a francia luxusház életében, és bár sok jeles évfordulót ünnepelt már a Chanel, nyomukban rengeteg szofisztikált szépségterméket, a mostani kollekciójába beledobbant a szívünk. A különleges Factory sorozattal a Chanel a legendás No5-ös illata előtt tiszteleg, mégpedig a jubileumi 100. születésnap alkalmából. Az ünneplés egész éven át tart, ennek egyik állomása pedig ez a 17 tagból álló kollekció, amelyet sajnos csak külföldről, limitált ideig tudnak majd a rajongók beszerezni.

9 fotó megtekintése

A projekttel a legendás parfüm első, egyszerű laboratóriumi palackba csomagolt kiadását idézik meg a dizájnt illetően is. Az illatos ünnepi tusfürdő ennek megfelelően így festékdobozban érkezik, míg a testolajat egy olajoskannából adagolhatjuk – egyértelmű utalásként arra, hogy bár a parfüm csodaszép üvege is ikonikussá vált a története során, lényegében maga az illat az, ami igazán megszólít bennünket, és ami számít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CHANEL (@chanelofficial) által megosztott bejegyzés

A funkcionális külső és a luxus kettőse kifejezetten cél itt, nem mellesleg pedig a pop art és Andy Warhol munkássága előtt is tisztelegnek az izgalmas, mégis esztétikus, letisztult csomagolással.

Olvass tovább!