Szívszorító: ezért nem hordott Diana soha Chanelt

2020. december 03.
Vitathatatlan, a 20. század egyik legnagyobb divatikonja Diana hercegné volt, aki egy fájdalmas indok miatt nem volt hajlandó Chanelt hordani.

A The Crown című sorozat hatására újra a középpontba került a királyi család és Diana hercegné, akiről egyre több emlék lát napvilágot. Jayson Brundson ausztrál tervező egy korábbi interjúban mesélt a hercegnével való találkozásáról, akit még 1996-ban, egy jótékonysági esemény alkalmával öltöztetett.

Diana egy krémszínű Versace kosztümöt választott magának, de nem tudta, milyen kiegészítőket viseljen hozzá. A hercegné bement a hálószobájába, kihozott egy halom cipőt, táskát, majd a kanapéra rakta őket, hogy a tervező segítsen választani. A dizájner egy pár Chanel cipőre mutatott, ami jól ment volna a kosztümhöz. A hercegné azonban elutasította, azt mondta, hogy nem hord Chanelt a dupla C-betű miatt – az számára annyit tesz, hogy Camilla és Charles.

I met princess Diana not long before she died . It was one of the most exhilarating experiences of my life . She was so…

Közzétette: Jayson Brunsdon – 2017. július 30., vasárnap

 

Forrás: Facebook /Jayson Brundson

Olvasd el ezt is!